Friday, July 27, 2012

Hvordan å lese min Husband�s tekst meldinger elektronisk

Du spør deg selv hvordan du leser min mann tekstmeldinger elektronisk? Ønsker du et svar?


Lese tekstmeldinger elektronisk er ikke vanskelig hvis de blir sendt til deg. Du åpner e-posten din og lese dem. Hva om de alle meldingene som ikke er sendt til deg? Interessert i å lese dem? Det er ganske enkel også. Hold leser å finne ut hvordan du kan lese min mann tekst meldinger online koner.


Smart telefon


Forhåpentligvis har din mann en smart telefon. Dette vil fungere med mest populære versjoner, men det er behov for Internett-funksjoner.


Smart telefon spion-programvare


Det er programvare der ute som vil tillate for å feil egentlig en smart telefon. Den bruker Internett på telefonen til å registrere alle meldinger som er sendt og mottatt av telefonen på en egen konto. Dette er bedre enn snooping gjennom telefonen, fordi den registrerer alle meldingene, selv om de har blitt slettet av telefonen. Men er dette bare toppen av isfjellet når lære å lese min mann tekstmeldinger online; det blir bedre.


Mange av disse typer programvare inneholder annen funksjon, eller tilby deg muligheten til å legge til andre funksjoner. Noen av disse kan være ting som samtale loggene. Det kan ikke registrere samtalen, men det vil gi deg grunnleggende informasjon som tall, navn, og hvor lenge samtalen varte. Du kan også få opptak i kontoen av alle bildene og videoene som ble tatt av telefonen. Noen av dem tilbyr selv GPS-steder på telefonen hver tretti minutter. Så selv om han ikke bruker telefonen, vil du fremdeles vite hvor han er. Det er en hel masse mer enn bare svare på hvordan du leser min mann tekstmeldinger elektronisk.


Forsiktig


Hustruer skal ikke ha å lure på hvordan du skal lese min mann tekstmeldinger online, men hvis du gjør det er en måte du kan gjøre det. Se over programvarepakken spion nøye. Kontroller at de beskytter din informasjon. Jeg tviler på at du skal ønsker noen andre leser hva du er. Brukernavn og passord er alltid en smart IDE. Kontroller også at du kommer til å doble kostnad telefonen. Noen spion programvare videresender meldingene i kontoen. Dette ikke bare viser på telefonen, men telefonregningen for. Kort sagt, du må betale for hver melding to ganger, og regninger er allerede høyt nok uten at. Denne videresende noen ganger viser på ektemannens telefon også. Hvis den gjør det, kommer han til å lurer på hva som skjer. Siden jeg tviler du kommer til å fortelle ham at du leser hans meldinger (i det minste ikke umiddelbart), ville dette være en dårlig ting. Du ikke vil at programvare som skal forlater spor på telefonen. Kontroller at du tar deg tid til å virkelig se over alt før du kjøper noe. Hvis du skal gjøre dette, skal du vil være sikker på at det vil fungere.

No comments:

Post a Comment