Tuesday, November 29, 2011

Ansette en privat etterforsker å finne en juks Partner

Hvis du mistenker at din ektefelle kan juks, finnes det mange måter å gå om å finne dem ut og samle et utvalg av bevis. En av de mest effektive, men kan være å ansette en privat etterforsker. For en relativt liten mengde penger, kanskje $800 til $1000 og noen gode tidsberegning, kan du har fred i sinnet og vet gang for alle om partneren din mistenkt utroskap.


Private etterforskere er ikke hva populærkultur har gjort dem til å være. De er ikke som film noir private øyne, eller som Magnum, pi Private etterforskere er lisensierte teknikere, vanligvis (og forhåpentligvis) med bakgrunn i kriminologi og en forståelse av undersøkende teknikker. Favoritt-verktøyet en privat etterforsker er ikke en pistol, er det et kamera.


Kontroller at privat etterforsker du velger er lisensiert. De fleste statene krever at de engasjerende i "undersøkelser" og de kalte seg "etterforskere" er lisensiert. En kopi av dette dokumentet skal være lett tilgjengelige for din nøye gjennomlesing når du ber om det... og alltid ber om det! Noen tjenester som tilbys gjennom online selskaper, for eksempel kredittsjekk, kriminelle poster sjekker og bakgrunnen sjekker, kvalifisere som "informasjon meklere", men er ikke private etterforskere og er derfor ikke lisensiert. Dette oppretter en moden markedet for uredelige selskaper og bedragere. Det er best å gå med en lisensiert etterforsker i stedet.


Kontroller at du undertegne en kontrakt. Som en tjeneste som utveksles for pengene, er privat etterforskning en virksomhet og en berettige ettall. Private etterforskere ligge på lur ikke i skyggene eller grå områder av legalitet - de er forretningsfolk. Noen Pi nekter å trekke opp en kontrakt bør ikke jobbet med.


Spør om erfaring. Tidligere undersøkende erfaring er avgjørende for en vellykket etterforskning, spesielt med et problem som er så sensitivt som spousal utroskap. Ikke bare er du betale for de etterforsker tid (som kan være squandered hvis de uerfarne), du betaler for konfidensialitet. En uerfaren etterforsker kan tilfeldigvis gi bort det faktum at han er å følge din ektefelle, og deretter kan du aldri vite sannheten. Ofte går folk inn i feltet privat etterforskning gjennom en rask 2-måneders-sertifisering kurs. Spør om du PI bakgrunn og karriere historie.


Kontroller at din etterforsker er forsikret. Når du ansetter en privat etterforsker, som individ og representanter for hans selskap, bli din agenter. Lovlig, er noe de gjør i tjenesten ditt ansvar. Hvis, i løpet av din kontrakt etterforskning av pi inflicts skade på eiendom eller person, forårsaker skade gjøres - selv får i en bilulykke - kan det falle på dine skuldre. Kontroller at du diskutere dette eventualitet med etterforskeren før noen handling som utføres, må du kontrollere at det inkluderes i kontrakten, og kontroller at etaten har forsikringen skal dekke skader som kan oppstå.


Shoppe rundt for priser, men husk at ansette en privat etterforsker er et godt eksempel på den gamle adage, "du får det du betaler for." Mer profesjonell erfaring, bedre utstyr og generell kunnskap vil vanligvis koster mer. Trade-off, er imidlertid at med bedre utstyr og mer erfaring, etterforskning kan være inngått en helg, i stedet for en uke.

No comments:

Post a Comment