Monday, November 28, 2011

Bedrar opp din ektefelle? Kikke etter tegnene

Hvis du har en anelse partneren din ikke er å fortelle sannheten om jobber sent, kanskje, bare kanskje din ektefelle kunne bedrager opp på du, om dine mistanker vil vokse og til slutt kan ta kontroll over livet ditt, betyr ikke sove, ikke klarer å arbeide riktig og ofte gjør du irritabel og umulig å være rundt.


Hvis dette høres ut som du så du trenger å komme til bunnen av ting, må du finne ut sannheten. Hvis du tror noe ikke er riktig, må du gjøre noen etterforskning før konfrontere din ektefelle. Hvis din ektefelle bedrar opp på du, finnes det noen felles, subtile tegn som du kan se etter.


Dine partnere ny elsker må du få tak i din ektefelle, du kan begynne å motta anonyme telefonsamtaler, når du svarer på telefonen, den andre personen henger. Hvis dette begynner å skje ofte, er det en god idé å registrere telefonnummeret og ring på et senere tidspunkt (fra en betalingstelefon slik at nummeret ditt ikke blir gjenkjent). Pass på at du ikke hoppe til konklusjoner men. Husk at det er andre mulige grunner til å henge opp telefon telefonsamtalene, telefon feil, kids spille pranks osv.


En annen kvittere å kikke etter er hvis din ektefelle starter ekstra arbeidstimer, kommer hjem sent fra arbeid, eller ta en masse forretningsreiser. Prøv og bekrefte disse forekomstene ved å kalle på kontoret for å se om partneren din er det sent, eller får en reiserute, ringer hotellrommet eller kontoret uventet.


Et stort skilt er hvis din ektefelle slutter seg sin giftering. Mulige årsaker til dette er vekt svingninger eller Hairstyle Wonders, annet enn dette, bør du begynne å stille spørsmål.


Han er ikke interessert i sex - hvis hans sex stasjonen plutselig avslår betydelig, kan det være et stort skilt at han er utro. Noen menn er bare ikke interessert i deres hustruer seksuelt når de har en ny partner; andre føler også skyldig til å ha sex med sine hustruer når de sover med noen andre.


Han starter skjule regninger. Hvis du plutselig ikke lenger har tilgang til sin mobiltelefon-faktura, privat telefonregningen eller hans kredittkortet ditt bill, kan det være et tegn på at det er noe på disse regninger han ikke ønsker å se.


Han ønsker plutselig å prøve nye seksuell teknikker. Dette er et godt tegn at han er å lære disse teknikkene andre steder.


Når noen er i et nytt forhold er de ofte mye mer bevisste på sitt utseende. Hvis din ektefelle tiltrer tilfeldig gym eller betale store summer av hensyn til utseendet, kan dette være et tegn på juks.


Han begynner å dusjing du med gaver. For noen menn er bare denne gaver gitt på en svært sjeldne anledningen. Hvis din ektefelle er plutselig borte fra hjemmet mer enn vanlig, men gir deg en gave nesten hver gang han kommer hjem, han kunne kjøpe du gaver å lette hans skyld og unngå å gjøre deg mistenksom.


Hvis din ektefelle er demonstrere noen virkemåtene som er over, kan det være tid til å tenke på din egen gransking. Ta tid til å undersøke deres atferd og se om det er ledetråder på hvorfor din ektefelle kan være ute andre steder; Selv om det er sikkert situasjoner der det ikke synes å være noen konkrete grunner hvorfor mennesker jukse.


Hvis du tror at din ektefelle er juks, kan det være lurt å se etter noen bevis før du møte ham. Mange juks ektefeller vil fortelle deg at det er "bare fantasien" når du møte dem med om dine mistanker. Hvis du ønsker å komme til bunnen av situasjonen gang for alle, er den beste måten å konfrontere ham med bevis. Finne disse cellen telefon regninger han har vært skjulested. Du kan lese hans e-post. Sjekk inn i hans reisearrangementer for disse forretningsreiser.


Å ha en juks ektefelle kan faktisk slå din verden innsiden ut, det kan lage en av de vanskeligste, distressing situasjoner vi noensinne vil møte. Men før du vet gang for alle om din ektefelle bedrar faktisk på deg, du kan ikke starte helbredende prosess av enten du er egne uavhengighet eller arbeide på ditt forhold. Intuisjon er ofte rett på mål; Hvis du mener noe er galt, er det en god sjanse har du rett. Så ta deg tid til å finne ut hva som virkelig skjer i ekteskapet slik at du kan komme videre med livet ditt.

1 comment:

  1. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    ReplyDelete