Friday, November 25, 2011

Mann fanget snyting ved vev-boksen

Dette er en fantastisk historie om hvordan en kone fanget ektemannen juks lett med et skjult kamera-kit som er skjult i en vanlig vev-boksen.


Hun hadde mistenkt hennes ektemann for juks på lenge, hun anerkjent det lille ledetråder mye som noen andre ville hun selv om han var ser henne mens han skulle være på jobb og hadde grunn til å tro de gikk sammen i sin bil, det er familie bil.


Så en dag mens hennes ektemann, og selv der ut i sin bil hun lot hun trengte en vev, banning at hun ikke har noen seg selv og faktum at det ikke var noen i bilen. Hun fortalte han trengte for å sette en boks av dem i bilen sin, bare for denne typen nødssituasjon. Neste dag og fortalte hun hadde kjøpt ham en boks mens shopping og hun gikk ut og sette den på pakke-sokkel ovenfor bak seter med undetectable kameraet vendt foran og hid-opptaker i boksen også.


Den neste dagen før hennes mann igjen for arbeidet hun slått på kameraet og opptaker.


Når mannen plukket opp sin kjæreste hadde han ingen anelse om hans antics var blir registrert.


Ektemannen returnerte hjem den kvelden helt uvitende at hans kone hadde registrert hans hver bevegelse.


Når hun endelig anklaget ham av har en affære, som utrolig, han faktisk nektet å ha, konfrontert hun deretter ham med video bevis hun hadde spilt inn. Det er da denials endelig stopped…


Han hadde vært fanget Red Handed ved en vev Box….


Hvis du trenger hjelp med å planlegge en måte å få bevis som du trenger, kan du få gratis råd og det beste spion-utstyret fra ekspertene hos The Spy-Shop.

No comments:

Post a Comment