Saturday, November 19, 2011

Vil de eller vil de ikke utro?

Har du noen gang fortalte din partner eller ektefelle hvordan ville du føle Hvis du har funnet de hadde blitt bedrager opp? Ektefelle eller partner vil kanskje aldri jukse på deg! Er ville de?


OK, kanskje vil de jukse. Men du må innse at din ektefelle eller partner vil bli fristet med "gresset er grønnere på den andre siden" spesielt etter alle ansvarsområdene for parenthood har satt i og ting er ikke så bekymringsløse lenger. Og du vil bli møtt med at samme fristelse med mindre begge du har plutselig blitt virkelig, virkelig et øye sår.


Hvem vet? De kan bli tiltrukket av det samme du finner attraktive om din ektefelle eller partner i begynnelsen og nå! Ved å realisere dette nå, avhengig av hvilken relasjonstype du er i, ikke bare kan du gjøre dette en av sunn emnene å diskutere men kan du muligens få tilbake noen av hva var tapt. Du vet før alle mange Ansvarsområdene som er satt inn i alles liv.


Juks årsaker så mye smerte og sorg, og hvis du ikke har opplevd det firsthand, ta en titt rundt - det har innvirkning på alle! Si nei krever til tider viljestyrke å gå - ikke løpe bort, tiltak for å ta opp hva du sier og virkelig omsorg om partneren din eller ektefelle følelser.


Ikke blir besatt av dette emnet, men snakker om ting som dette før det skjer. Snakker om hvordan dere begge ville føle og det som skulle føre dere å underholde tanker for juks begge. Ville det innebære noe fysisk som mottar ikke nok hengivenhet eller noe emosjonelle som ikke følelsen verdsatt eller elsket? Du fakta som vil hjelpe deg å både forstå hva dine behov er så du ikke vil se andre steder.


Vi søker kjærlighet og aksept i vårt samfunn, og dette vil ikke endre når vi angir relasjoner. Vi vil den uavhengig av endringer vi vokse gjennom med vår kropp og sjel. Så når vi ikke føler vi får disse ting fra de vi elsker, søker vi det fra andre! Hvis du ikke vil gjøre emne om to av dere ennå, kan du snakke om juks i relasjoner Generelt før muligheten presenterer seg til enten av dere.

No comments:

Post a Comment