Wednesday, November 23, 2011

Cyber-saker

Det er debatt og forvirring om hva som utgjør en affære i cyberspace. På grunn av mangel på fysisk tilstedeværelse og/eller kontakt, har mange avvist begrepet ekstra ekteskapelig Internett-relasjoner som saker. Jeg tror imidlertid på det sterkeste dette ikke er tilfellet. Cyber-saker er en raskt voksende trussel mot ekteskapelig relasjoner og trenger å bli anerkjent og adressert av de som er på vei ned som glatt skråning.


Ekteskap er om tillit, åpenhet og intimitet. De enkleste spørsmål som svar umiddelbart hvis du er på at glatt skråning er om du deler hva du gjør på nettet med din ektefelle? Hvis ikke, så du er på vei for problemer hvis ikke allerede der. Hemmeligheter er som termitter i grunnleggelsen av et ekteskap. De spise unna, mer og mer, til hele greia kollapser. Når du begynner å skjule noe meningsfylt fra partneren din, er du trekke fra henne. (Jeg vil bruke ham/henne om hverandre.) En liten hemmelighet vanligvis blir en større hemmelighet eller fører til flere hemmeligheter og før du vet ordet av det, det er en usunn avstand som er opprettet i relasjonen.


Internett har noen iboende funksjoner som gjør det spesielt utsatt for saker. Tydelig, anonymitet er en viktig faktor. Mange mennesker som manglende selvtillit tillit eller finner det vanskelig å dele følelser ansikt til ansikt, føler seg mer komfortable deling intimacies online. Å tro at de vil aldri bli kjent med den andre personen, virker det så trygt. Den anonymitet også tillater en å presentere som ønsker å bli sett av andre stedet hvor en tror hun er sett av andre. Det er en meget forførende aspekt av Internett vennskap.


Internett-relasjoner kan gjennomføres når som helst du har tilgang til en datamaskin, slik at du aldri trenger å forlate hjemmet eller kontoret til å koble til den andre personen. Det er så lett. Det er hva gjør det så farlig. Det er slike subtile måter cyber-forholdet kan påvirke ekteskapet. Din kone sier kommer kose med meg på sofaen. Du sier at jeg må ta vare på noe arbeid på datamaskinen og du kobler til Internett og snakke med din "venn". Nå du har ikke bare løy til din kone, men du har tatt viktige tid fra ekteskapet. Er du på at glatt skråning. Nei, det er verre. Jeg vil si at du er i fritt fall hvis den når det nivået av bedrag.


Det blir enda mer komplisert. Man kan lett utvide definisjonen av cyber-utroskap å inkludere dem som tilbringer betydelige mengder tid på porno nettsteder. Noen ektemenn har hevdet dette faktisk forbedrer deres ekteskapelig sex ved å heve nivåene av arousal. Andre sier det hjelper fordi deres kone har en lavere sex-stasjonen, og dette gir en sikker utløp for sine sterkere behov. Selvfølgelig disse mennene alltid påpeke at de ikke er involvert med en annen kvinne, så hvordan kan det være skadelig?


Jeg bare gå tilbake til min tidligere nøkkel definere kjennetegn: har du delte hva du gjør med din kone? Hvis ikke du handler på en hemmelighetsfull måte som betyr, på noen nivå, du føler seg skyldig eller skamfull om hva du gjør, og du oppretter en uærlighet i forhold som vil ha negative konsekvenser. Hvorfor ikke fortelle din kone? Hvis det ikke er skade ekteskapelig seksuelt forhold, skal hun ikke har innvendinger, med mindre du er blitt avhengige av til disse nettstedene og deretter blir det om tiden som er tatt fra ekteskap og familie i tillegg til hvor sannsynlig det er seksuelle problemer i ekteskapet. Selvfølgelig, kan du også være overrasket over å høre din kone ønsker å dele denne tid på nettet, og la den til å forbedre din seksualitet på en gjensidig måte.


Når gjør en online vennskap krysse linjen og bli en affære? Tilfeldig kontakt, akkurat som casual sosial kontakt med andre i arbeid eller fritidsmiljøer, trenger ikke å bli diskutert, og er ikke en trussel. Men hvis en person blir en økende fokus av tiden du bruker online, og du ikke snakk om denne "vennskap", som nå har blitt en sann relasjon, tilfeldige bekjentskap, så, igjen, du har en hemmelig relasjon, og det er en affære. Det er også truer hvis innholdet i e-postmeldinger er svært personlig fordi dette betyr vanligvis du diskuterer ting med din online venn som du ikke diskuterer med din kone.


Ekteskapelig intimitet er en utfordring for alle par. Dele dypt personlige tanker og følelser er skummelt å de fleste av oss. Adressekonflikter innenfor ekteskapet er ofte svært vanskelig å gjøre på en konstruktiv måte. For mange par ende opp med å unngå adressering viktig vev som må deles og arbeidet gjennom. Snakke med en venn online er ofte en måte å unngå angst av å snakke med din kone om et problem i ekteskapet.


Cyber-saker kan lett bli mer personlig. Videocam kan tillate to personer til å se hverandre, selv om de bor langt fra hverandre. Som åpner døren til forbedret seksualitet som de kan innføre visuelle seduction og delte masturbering online. I tillegg Hvis forholdet blir spesielt sterk, hva er for å stoppe to personer fra å finne en måte å møte? Det som starter som en anonym, online vennskap kan potensielt utvikle seg til en relasjon som har alle karakteristika for en tradisjonell affære.


Noen "forhold" som oppretter bedrag i et ekteskap, som tar tid og energi unna ekteskapelig forholdet, utgjør en affære. Jeg ønsker å sitere Frank Pittman, en velkjent ekteskapelig terapeut, som sa i sin fantastiske 1989 bok, "Private ligger: utroskap og the svik av intimitet", "Hvis du ikke vet om hva du gjør utgjør en affære eller ikke, spør din ektefelle." Hvis svaret er Ja, kjøre, gå, til din nærmeste ekteskapelig terapeut. En affære trenger ikke ødelegge et ekteskap Hvis det deles med. Jo lengre det festers, jo mer sannsynlig en skilsmisse vil bli det eneste alternativet.

1 comment:

  1. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    ReplyDelete