Sunday, November 27, 2011

Å finne om din juks kone

Vanligvis, når vi hører ordet "juks", som gjelder ekteskap og alvorlige forhold, vi vanligvis tenker på mann gjør juks, men sannheten er at kvinner jukse også. Faktisk, har så mange som 60% av alle gifte kvinner en affære på noen tidspunkt i henne gifte liv selv om noen eksperter mener disse tallene er mer rundt 40%. Uansett, for de fleste av oss er tallene en uhyggelig påminnelse som både menn og kvinner er ulykkelig, å nå ut til noen andre å fikse ting i stedet for å arbeide det ut sammen.


Vær oppmerksom på at årsakene og måten som en affære utføres, varierer mellom menn og kvinner. For eksempel, vil en mann vanligvis får involvert med en kvinne annet enn hans kone som et middel til å legge til en grad av spenning tilbake i sitt liv. Med andre ord, leter mannen vanligvis etter en faktor på spenningen – forfølgelse og fangsten. På den annen side, er kvinne har en affære ofte ute etter emosjonell støtte noen som vil lytte til henne, og som tar interesse i hennes liv.


Klart, noen kvinner ønsker også spenningen fra en affære, men oftere enn ikke, er det for grunner som er forskjellig fra en mann. Derfor, hvis mannen har forpliktet seg til sin hustru, og betaler oppmerksomhet til henne nødvendig, ville hun trolig ikke bortkommen. En interessant scenarier der en kvinne vil lure på en mann er når hun føler forbindelsene er også komfortable, forutsigbart og mulig å trygge. Det er ikke alltid at hun er ulykkelig eller at hun sinn ektemannen kommer hjem etter en hard dag bare å sovne i recliner. Imidlertid når mannen ikke lenger komplimenterer henne om hennes klær, forteller henne hun er vakker, og tilbyr ingen støtte til ting som er viktig å henne, så hun kan nå ut til noen som vil.


Som de fleste mennesker vet gjennom ulike forskning og bøker som "Menn er fra Mars og kvinner fra Venus", menn tendens til å være veldig, visuelle skapninger, mens kvinner er emosjonelle skapninger. Hva dette betyr er at en mann må være streket og han nyter å se sin kone å fikse middag i fin jeans og en bluse eller noe anstendig i stedet for posete svette. For kvinnen, hennes behov kan være fysisk, men de er generelt emosjonelle. Hennes type stroked er med ord og skånsom berører.


Hvis du mistenker at din kone kanskje tenke har en affære eller allerede er involvert med noen andre, må du snakke. Sjansene er, hun er døende inni, som ønsker hun kunne Berge ekteskapet brutt, men ikke vite hvordan. Som mannen må du bokstavelig talt gjøre henne princess, kjærligheten til livet ditt, og én person fremfor alt annet som du ikke kan vente å se og bruke tid med.


Husk at kvinner ofte trenger kontinuerlig støtte så prøver å innlemme fine ting i hennes dag, men også hennes natt. Sex til henne er trolig like viktig som å du selv om hun kan vise hennes ønske annerledes. Spør henne Hvis du ikke er tilfredsstillende henne i seng, kanskje hun ønsker å eksperimentere med nye plasseringer eller prøve noen morsomme ting. Husk imidlertid kvinnen må også holdes sammen med nyter gal lovemaking. Derfor, når, eller hvis du kan få til dette punktet med din kone, du trenger å lære å være trygg og komfortabel med snuggling.


Mange kvinner som faktisk bli involvert med en annen mann føler seg sårbare. Kvinner er spesielle i at de elsker og må courted og datert. Kvinner elsker å ha bil dørene åpnes, stoler trakk seg ut i restauranter, skjulte merknader, små gaver og sporadisk blomster. Denne typen handling forteller en kvinne er at hennes mann er tenkning om henne og faktisk tar en handling for å ta henne. Med dette utvikler en følelse av tillit, noe som fører til et mye bedre forhold.


Nøkkelen til å holde en kone fra juks er å finne den perfekte balansen mellom henne å ha sin uavhengighet mens også føler som om hennes mann har alt under kontroll. For mann, prøver å forstå dette kan være frustrerende, og det definitivt tar tid. Sikker, hun flørt med en venn, mann på helsestudioet eller Gartner, men så lenge du er å gi henne med typen støtte nødvendig, sjansene for hennes faktisk skjer og juks er ikke altfor høy.


Et annet tips til ektemenn mistenker sine hustruer kan nå, juks – snakke, ikke hyle og ikke anklage inntil du har fakta. Problemet er at mange menn vil slå inn i denne macho maskinen, følelsen de har å bli tøff og barsk, som bare gjør dem ser ut som en tosk. Derfor, finne en nøytral og rolig sted hvor bare to av dere kan sitte ned, som voksne, og snakke. Med dette, vil to ting skje. Først, kan du oppdage at om dine mistanker er veien utenfor basen. På den annen side, hvis din kone hadde en affære, men du ønsker henne tilbake, vil håndtere situasjonen riktig måte gi deg den beste muligheten for at skjer.


Hvis du oppdager potensielle underskriver av utroskap, ta disse og gjøre dem til noe positivt. OK, så hvordan virker som fungerer? Vel, hvis du har funnet at din kone ønsker å komme ut av huset oftere, fortelle deg det er for arbeid eller med kjærester, begynne å gjøre dato netter for de samme netter. Hvis du vil ha henne til å godta invitasjonen til å gå ut, velger du ting du vet hun ville elske, selv om du hater dem. Som et eksempel, kan du ta henne til ballett eller symphony. Ja, du må prøve noen nye ting, men igjen, hun vil legge merke til du gjør innsatsen. Det handler om hennes hjerte å vinne tilbake slik at du blir hennes ridder i skinnende rustning, som en gang var.


I motsetning til menn, vil kvinner som bli involvert med ekstra ekteskapelig saker ofte være villig til å arbeide ting for å lagre familien. Derfor kan legger fram mye mer innsats lønne seg. Bare minne deg selv på at mens du måtte ønske ting å endre over natten, det sannsynligvis ikke vil skje på den måten. Rådgiving tar tid og en enorm mengde besluttsomhet og tålmodighet.


Hvis du mener din kone bedrar og du har gjort alt du kan snakke med henne, kan prøver desperat å finne ut sannheten, men til ingen nytte, din bare andre reelt alternativ være å ansette en privat etterforsker. Denne profesjonelle ville ha dyktighet og opplæring til tail eller følge din kone. Med informasjon som er vunnet, ville du vet hvor hun går, om hun møter noen (man eller kvinne), og hvis hun var å lyve for deg. I dette tilfellet hvis hun fortalt deg at en bestemt kveld var hun jobber sent men innleid privat etterforsker oppdaget hennes overskriften til den lokale baren eller klubb, eller selv møte noen på et hotell, da du ville ha bevis som trengs.


Hovedpoenget er at koner jukse. Som kvinne, hvis du føler deg fristet og ikke vil ha en affære, men din mann er bare ikke få det, så du kan måtte gå gjennom noen enkeltperson rådgiving. Mange ganger hva skjer er at ektemannen innser kona kommer og begynner å bekymre deg hvilke ting er blir sagt om ham. Hvis du skulle gå oppsøke hjelp, må du derfor gjør det selv fordi sannheten er at du ikke kan nå, eller endre noensinne kompis. Han er hvem han er. Mens han har evne og vilje til å arbeide på ekteskap, akkurat som du gjør, har han å gjøre beslutningen om å gjøre dette.


Etter å investere tid i ekteskapet, vil det synes at litt mer innsats kan være verdt det. I virkeligheten, kan det ende opp at ekteskapet mislykkes uansett, men hva er det for å miste, særlig hvis din mann har ansatt noen som nå har bevis for at du har vært utro. Det beste du kan gjøre er være ærlig at saken er oppstått, og deretter søker hjelp til å finne ut hvorfor. Hvis ekteskap har overlevd denne ildprøve, vil det sannsynligvis bli og forbli sterkere enn det var før.


Som juks kone er du ikke alene med frustrasjoner og frykt. Faktisk vil du nå vanligvis finne Støttegrupper for mennesker akkurat som deg, prøver å finne ut det neste trinnet. Mange av disse kvinnene opphold med sine ektemenn og gå på å ha en stor ekteskap, mens andre aldri komme forbi utroskap. Alt du kan gjøre er å prøve å se hva som skjer.

No comments:

Post a Comment