Saturday, November 26, 2011

Å engasjere seg med noen på jobben

Vi har alle hørt om utvikling av saker på arbeidsplassen som fører til katastrofe-bunnlinjen er at de er sanne. To av de interessante aspektene av denne typen av saken er at vi ofte ser en mannlig executive fokuserer sin oppmerksomhet på en lavere klasse arbeidstaker, en kvinne som ville bli imponert med sin makt og penger. Det andre aspektet har å gjøre med alder, som kan arbeide mannlige til kvinnelige eller hunn til mannlige der det er bemerket alder forskjell.


Mange ganger, er office-saken noe som "bare skjer". I dette scenariet folk tilbringe tid sammen, kan gå på forretningsreise sammen, eller bli venner på arbeidsplassen først. Så som tiden går blir det snart åpenbart at det har utviklet en attraksjon. Igjen, denne attraksjonen hende for personens posisjon i selskapet, hans eller hennes hardt arbeid etikk eller hvilket som helst antall hensyn.


Ja, for noen mennesker, tanken på en office-affære er slags romantisk, spennende og litt farlig. Hvis enkelt var grådig, han eller hun kan være på utkikk etter en måte å flytte oppover i selskapet, således bruker flate ut den andre personen. Hvis du vil gi deg en idé om hvor alvorlig office saker er, vurdere at omtrent 70% av alle enkelt arbeidstakere vil på en gang eller en annen kjærester blir involvert med noen på jobben. Faktisk, er dating blant medarbeidere ganske utbredt, selv om det er forskjellig fra en affære.


De fleste betydelig ting hvis du vurderer en office-affære – risikoen oppveier belønningene mange ganger. Dette betyr at du kan ha tilbrakte år på college tjene en spesialitet grad, så vel som falt i kjærlighet med ektemann eller kone, for bare å sette alt i faresonen med en office-affære. Deretter er det risiko som er lagt til selskapet selv.


Mange selskaper har svært strenge interne retningslinjer om dating og saker. Hvis slike en affære skulle lekke ut til publikum, og én eller begge personer var høytstående styremedlemmer i selskapet, kan du bare forestille seg ødeleggelse til bedrifter omdømme. Det siste du ønsker er å føre til alle typer offentlige skandale, som ikke ville bare påvirke jobben din, men også suksess for selskapet basert på salg og aksjemarkedet.


Hvis du ser tilbake over siste 10 år, det har vært mange bedrifter berørt med situasjoner for utroskap på arbeidsplassen. For eksempel, dommere har mistet plasser på benken, advokater har blitt fjernet fra høyt profilerte prøvelser, school principals ha blitt sparket og listen fortsetter. Da har du enda en faktor som er forbundet med en affære i office.


La oss si at du og en annen ansatt var å starte opp en affære. Ved første, ville juks være eventyrlystne og bare downright morsomt. Bestått hverandre i gangen mens utveksler ubemerket wink eller sitter ved siden av hverandre i et viktig møte nettopp lagt til spenningen i spillet. For en stund, ting går bra, men deretter det skjer. Du bestemmer deg for relasjonen du vil flytte fremover, muligens utvikle seg til noe ekstra spesielt mens mannen ønsker noe mer enn gøy. Før lenge, to av dere er på hver andre følelse, frustrert, og folk begynner å legge merke til.


Fordi det er daglige samhandling, begynner business å lide. Kommunikasjon bryter ned, du stigtrinn i gangen for å unngå bumping til hverandre, og situasjonen generelt har blitt et alvorlig problem. Karriere komplikasjoner fra en arbeidsplass affære, kan være enorm avhengig av hvordan de to håndtere forskjellige omstendigheter, men husk at ikke nødvendigvis unngår juridiske problemer.


OK, nå er her enda et annet problem med å ha en arbeidsplass affære. I dette scenariet vil vi si at du er kvinne, som arbeider for en visepresident presidenter som hans Executive hjelperen. Du elsker jobben din og utføre funksjoner godt, gjøre ordentlige penger og har til hensikt å bo med selskapet i mange år framover. En dag, viser VP noen interesse for deg med en touch på armen og et wink. Å finne ham å være en fascinerende og kjekk mann, føler du smigret.


I løpet av de neste månedene fortsetter flirtations selv om intensiteten er å bygge. Før du vet det, er to av dere i et hotellrom, som nå blir en vanlig scene for fredag kveld. Problemet er imidlertid at du er helt, uvitende at Executive hjelperen arbeider for President i selskapet er svært nære venner til kona til sjefen din, VP. Følelse hun må være ærlig, beskytte henne kjære venn, forteller hun henne av mistanke om saken. Ved å ansette en privat etterforsker, alt er tatt ut i åpne, og den er stygg.


Et annet mulig problem når du har en affære på arbeidsplassen innebærer kampanjer og reiser. Hele livet, du har arbeidet overmåte hardt for å komme videre. Du er en drevet enkeltperson, fast bestemt på å gjøre noe stort i livet ditt. Du gjøre alt spurte, jobbe lange timer, holde fokus og har vist seg for å være en enestående ansatt. Din vilje og engasjement har betalt seg og du flytter sakte oppover på firmanettverket stigen. Mens kampanjer og høyninger er virkelig fortjente fordi du har tjent dem, forårsaker mange øyenbrynene skal løftes opp din affære med person i menneskelige ressurser.


Se, karriere komplikasjoner finnes allikevel, men når du legger til i faktor på en arbeidsplass affære, reelle problemer vil oppstå. Andre potensielle risikoer ved en office-affære inkluderer:


-Medarbeidere å bli sjalu, faktisk prøver å sabotere arbeid eller stilling i selskapet


-Du har nå blitt fokus for ekkel sladder


-I tillegg til din egen antallet og kvaliteten på arbeidet lidelse, kan medarbeidere også oppleve problemer, følelsen som om de arbeider i et miljø med demeaning


-Igjen, alle typer behandling å inkludere kampanjer, reiser eller perks kan skade din karriere dramatisk


-Det siste du ønsker er å vite for å sove med noen og enhver som en måte å lykkes


-Avhengig av situasjonen, kan du bli bedt om å flytte jobber som et middel for å skille du og din beiler, som kan bety å miste en posisjon du liker og blir satt inn i en posisjon du ikke er glad i arbeidet


-Folk frykter ramifications bør to av du slutte å se hverandre, og spesielt hvis ting slår stygg fra kone eller mann av lover å finne ut


-Du kan selv bli møtt med noen sitter, kanskje kommer av deep end å skade deg fra en karriere ståsted, som nevnt, eller kanskje fysisk skade


-Vanligvis vil kolleger se på arbeidet som sub-par


Når det kommer til en office-romantikk, være lurt. Hvis du og den andre personen er gift – hands off. Bare bruk beherskelsen, og hvis det er nødvendig, be om å bli fjernet til en ny stilling i selskapet. Sjansene er, unngå denne personen helt ville være vanskelig, men du trenger for å opprettholde integritet og verdighet, nekter å sette du, din familie, den andre personen og hans eller hennes familie, kolleger og selskapets ry på risiko.


En av de største feilene er fallende for en person ansvarlig, igjen som med Executive hjelperen og Vice President. Har en affære med noen når bare én person er gift er ille nok men når både av du er gift, er det enkelt et slag i ansiktet å din profesjonalitet og å din slekt. Uansett størrelse av selskapet, og uansett hvordan liberale firmaets retningslinjer foreslår, kan du være 100% sikker på at folk snakker.


OK, hvis du insisterer på å ha en affære på arbeidsplassen, i det minste gjøre noen gode beslutninger ved å holde saken rolig og lav nøkkel. Dette betyr ikke kommer til lunsj sammen, aldri gå bak lukkede dører sammen, ikke viser noen offentlig visning av hengivenhet og aldri kjøpe hverandre blomster, kort eller gaver. I tillegg unngå bruk av selskapets e-postsystemet av to grunner. Først, dette er ikke din e-postadresse, men en som tilhører selskapet. Sekund, mest selskaper Skann e-post slik at din lille hemmelighet vil sannsynligvis komme raskt. Viktigst av alt, hvis du insisterer på å ha en arbeidsplass affære, aldri bruke kontoret som din sted rendezvous.

No comments:

Post a Comment