Wednesday, January 11, 2012

12 Tegn på at din ektefelle kan har en affære

Det er ingenting mer upsetting enn å finne ut at din ektefelle Hvis juks på deg. Du føler deg sint og saddened, sint og forvirret. Men fremfor alt, mange mennesker føler at de ble bedratt og som de kunne ha gjort noe for å redde deres forhold, hvis de hadde innsett hva som skjer. Her er tolv ting kan du være på utkikk etter.


# 1 Endring i tidsplanen


Selvfølgelig endres alles tidsplan fra tid til annen, men hvis din ektefelle tidsplanen endres dramatisk for ingen grunn i det hele tatt – bortsett fra 'måtte jobbe lenger timer' – kan du være litt mistenkelig. Det kan bety at de kommer mer enn bare arbeid når de ikke er med deg.


# 2 Endre i Stell vaner


Mange ektefeller ville pensel av det faktum at de ektefelle endringer slik at de groom dem selv for ideen at de bare ønsket å se bedre ut for deres partner. Imidlertid, når din ektefelle endres radikalt måte som han eller hun lukter, barberer, etc., du kan se et tegn på deres prøver å imponere noen andre.


# 3 Endre i mosjon vaner


En ektefelle som plutselig tar opp en grundig trening-programmet er ikke nødvendigvis har en affære, men det kan være et tegn på at de prøver å imponere noen-særlig når de ikke har snakket til deg om sine planer tidligere. De kan gå til gym mye oftere eller begynner å trene ut alene hjemme for lengre perioder enn før.


# 4 Endring i matvaner


Hvis din ektefelle er plutselig å spise ting som de ikke hadde før, kan dette være et tegn på at de ser noen andre med disse matvaner. Kombinert med en strengere øvelsesprogram, kan personen være prøver å slim ned eller tone for en mer sexy kropp for sine lover.


# 5-Endre søvnproblemer vaner


En person som ligger tendens til å ikke være i stand til å sove så vel som de hadde før. Mens du kan være i stand til å forklare dette av med stress også, kombinert med andre tegn på en affære, kan rastløshet partneren din være tegn på en skyldig samvittighet.


# 6 Over-appreciation for deg


En partner som plutselig Takk skal du ha for alt eller begynner å få gaver og andre tokenene av hengivenhet – når de ikke har gjort det i fortiden-kan være tegn på en skyldig samvittighet prøver å avlaste seg selv. Hva som gjør dette annerledes enn en kjærlig ektefelle er fokus som gjør en juks ektefelle føle seg bedre i stedet for å vise kjærlighet til mottakeren.


# 7 Endre i sexliv


Du kan finne at deres kjønnliv endres dramatisk når din ektefelle er juks. De kan være prøver nye ting i seng plutselig eller har ingen interesse i å ha sex i det hele tatt. I begge tilfeller kan endringer i soverommet betyr at det har skjedd endringer i ditt forhold som vil du adresse.


# 8 Økt renhet


Mens en endring i Stell vaner er én ting, behovet for å være ren alle tiden kan være et tegn på at din partner har en affære. Det er to pronged: én, rengjøring kan bidra til å rense skylden fra personen i en figurativ forstand, mens to, den dusjing kan bidra til å rense bort eventuelle bevis av saken.


# 9 Sent natt-telefonsamtaler


Alle telefonsamtaler som din ektefelle kan ta i midten av natten, eller merkelig tider på dagen kan være en indikasjon på at de skjuler en relasjon fra deg. Hvis du blir spurt, burde ektefelle være i stand til å gi deg en klar grunn for samtaler – selv om de fleste jobber og de fleste folk ikke kommer til å ringe i midten av natten, med mindre det er en dire krise.


#10 More Tilbaketrukkethet tid


Når din ektefelle begynner å trekke fra deg og bruke mer tid på datamaskinen eller i en annen del av huset, kan du se tegnene på en affære. De kan være chatting til deres lover på Internett eller prøver bare å fjerne seg fra din skyld-ridd tilstedeværelse.


# 11 Unexplained kjøp


Det er noen ektefeller som ikke vil dekke deres spor i tillegg og kan forlate gaver som de fikk rundt huset eller mottak for gaver som de har kjøpt for sine lover rundt i huset. Disse kan både være indikasjoner på en affære når din ektefelle ikke er villige til å forklare dem til din tilfredshet.


# 12 Siste øyeblikk turer


Noen jobber vil ha din ektefelle plutselig ta siste øyeblikk reiser hjemmefra. Når du begynner å se dette skjer, og du får ikke en god grunn for at endringen i stillingsbeskrivelsen, kan du være vendt en affære.

No comments:

Post a Comment