Monday, January 30, 2012

Pinhole kamera: Hvorfor burde ikke du fortelle din juks mann om det.

Til slutt, etter mini-skjørt, en annen oppfinnelsen er styrke kvinner. Kall dette pinhole-videokamera. Dette er et kraftig spionere verktøy å bruke hvis du mistenker at din mann er å ha en god tid med noen andre høyre i hjemmet. For å holde ham i uvitende lykke, ikke snakke med ham om spion kameraer som bare vil varsle ham og DRAM sleuthing karrieren i bud.


Hva din mann burde vite


Utallige kvinner gå gjennom deres ekteskap uten mistenker at deres ektemenn har saker høyre og venstre. Det er sannsynligvis fordi kone er alltid sist til å vite. Hvis du mistenker at mannen din har en affære, ta jævel vakt med videokamera pinhole når han minst forventer det i ditt eget hjem.


Når han gir, fortell ham ikke om fortjenestene av pinhole-videokamera som gjorde ham i. Her er ting du ikke bør fortelle ham om lite kone-vennlig gadget:


* Størrelse - dette spion kameraet er så liten, bare om størrelsen på en mynt eller viskelær spissen av en blyant og passer i hånden. Disse er de nyeste modellene våre kommersielle. Hvis ikke din mann er i liten videokameraer, mistenker ikke han en ting, selv når han ser på den. Dette er lett å skjule hvor som helst uten reoler din hjerne hvor du kan parkere den.


* Effektivitet - til tross for sin lille størrelse, det fungerer i tillegg til standard videokameraer. Det kan fange lyset, formaterer meldinger kompatibel til eksisterende utstyr og overføre signaler 1000 meter unna. Du kan plassere denne beleilig i soverommet eller i andre områder av huset, og du kan få levende bilder. På grunn av sin pinhole objektivet, kan den registrere aktiviteter gjennom små sprekk eller hull.


* Batteristrøm - dette lille videokameraet fungerer på et 9 volts batteri. Det finnes ingen telltale ledninger for å gi deg unna. Du kan lett transplant det til andre deler av huset uten din mann å vite noe bedre. Det er en kablet modell Hvis du ønsker å være opplagt i din spionere.


* Lett skjult - er disse ideelt plassert i røykvarslere; din ektefelle vil ikke bry deg med røykvarslere på tak, ikke vite at alt blir registrert av videokameraet pinhole. Innlegge klokke, blomst vase eller bilderamme. Ingen vil noensinne vet hva du er opp til.


* Tilleggsfunksjonaliteten - der er modeller som kan ta bilder i farger, noen kan panorere og tilt og zoom på fjernkontrollen. Det er modeller med lyd - bedre å høre din mann med.


* Connectivity - du kan koble systemet til PC-en din på jobben, eller til mobiltelefonen. Hvor søt ville det være å ringe din mann og beskrive alt han gjør, slag etter slag.


* Lett sette opp - kan du installere systemet i mindre enn 30 minutter. Ingen andre parter er involvert partiet.


* Bor makt - pinhole videokameraet kan arbeide nonstop 8 timer daglig.


Med alle bekvemmeligheter og funksjonene i denne liten video kameraet er det lett å spionere på mannen din hjemme. Når det er skilsmisse for deg, har du bevis til å bevise at ekteskapet ikke vil fungere lenger - som er hvis det er tillatt ved lov. Hvis du tar den andre ruten mot forsoning, vil du fortsatt trenger pinhole-videokamera for en nanny snart.

No comments:

Post a Comment