Friday, January 6, 2012

Hva det egentlig betyr når partneren Juksekoder

Hvorfor er folk som synes å være i en helt fornøyd relasjon jukse på sin partner? Hvordan kan de selv vurdere kjærlig annet når de allerede har gjort det så bra? Mens det kan virke lett å kaller dem en idiot og umoralsk, er det mer enn som.


Fusk er symptomet ikke føre...


Relasjoner er i dag basert på eierskap og besittelse - partnere som er følelsen som de eier deres ektefeller og prøver å kontrollere hver bevegelse.


Hva om vi alle kom fra et sted av betingelsesløs kjærlighet og aksept?


Hva om vi stoppet forvirrende sex for kjærlighet - er de ikke samme. Du kan ha sex med noen som du ikke elsker, og du kan elske noen som du ikke har sex med. Ville ikke enig?


Så hvis det er sant, det er juks?


Det er et brudd på tillit. Mens tillit er avgjørende for et godt forhold, kan det ikke nødvendigvis bety at partneren ikke elsker deg, eller at de elsker en annen. Hvis du fokuserer på å ha en åpen og tillitsfullt forhold hvor det er ingen frykt og ikke er en dom, det er svært usannsynlig at din partner vil jukse. Selvfølgelig har dere begge å godta denne banen. Klarerer partneren helt og dele alt mens de ikke gjengjeld er bare tull.


Min anbefaling for å få slutt på juks i et forhold er å snakke åpent og ærlig med hverandre uten sinne, frykt eller dom. Når en person snyter, de er vanligvis ser for noe som de føler mangler er deres forhold med sin partner.


Hvis du kan virkelig snakke med hverandre om alt - inkludert det faktum at partneren er seksuelt tiltrukket av en annen person, da har du fullstendig tillit i ditt forhold og behovet for juks forsvinner.

No comments:

Post a Comment