Saturday, January 7, 2012

Gå til hans Company Picnic med ham å ta motet fra arbeidsplassen saker

Selskapet sponset sosiale sammenkomster kan bli avl grunn for arbeidsplassen saker. Det er grunnen til at du bør delta din ektemann eller kjærestes company picnic med ham – den kan fungere som avskrekkende til arbeidsplassen saker.


Kortslutt en arbeidsplass affære


Arbeidsplassen nå bånd med Internett som # 1-sted for fusk ektemenn og kjærester for å finne villig til partnere med hvem har en affære. En undersøkelse av en privat etterforskning fast viste at av alle tider for en ektefelle å initiere en affære med en kollega, det er mest sannsynlig vil oppstå på en sosial begivenhet for arbeidsrelaterte. Dette er prime time for en emosjonell affære med noen på jobben for å slå inn i en seksuell affære. Hvis han har hatt sin øye på en kollega, eller har blitt bånd med henne hele året, er en office-part eller selskapet piknik når han er mest sannsynlig å gjøre hans trekk. Et par drinker kan gi ham nok tillit til å gjøre sin tilnærming--spesielt hvis du ikke er der.


Holde rov kvinner i sjakk


En studie fant at nesten halvparten av den amerikanske arbeidskraft har vært kjærester involvert med noen på jobben. En annen grunn til å delta på company picnic med din ektefelle eller signifikante andre er å gjøre din tilstedeværelse kjent. Alle medarbeider har design på ham, vil være mindre sannsynlighet for å gjøre et spill for ham med deg der. Kvinnelige ansatte blir mindre sannsynlighet for å svare til fremskritt fra ham, hvis de vet han er allerede knyttet. Blir det kunne holde en spirende arbeidsplass romanske fra snu i en full blåst affære.


Stoppe ham fra Sneaking av for Sex


Det er ganske vanlig for ansatte å lure seg unna selskapet sponset sosiale sammenkomster for å ha sex. I en undersøkelse innrømmet 33% av arbeidstakere å ha sex med en kollega på en sosial begivenhet for selskapet sponset. I en undersøkelse utført av Men's Health magasin, sa 44 prosent av blant menn de hadde hatt en affære med en kollega på en office-partiet av sosial funksjon på et tidspunkt i livet. Tilstedeværelse på piknik eller office firmafest kan hjelpe deg med å holde hans libido i sjakk.


Unngå alkohol-indusert saker


Alkohol kan være en viktig medvirkende faktor, siden det har en tendens til å oppmuntre upassende oppførsel. Med alkohol flyter fritt, en drink også mange kan senke sin inhibitions til danger zone. Utroskap kan være bare et par cocktailer unna... Befestet etter et par drinker, kunne han få seg selv i en posisjon som er å gi bort. Blir det kan holde ham ut av problemer ved nedslående ham fra å gjøre noe han kanskje senere angrer.


Hvis du mistenker en arbeidsplass affære


Hva skjer hvis du mistenker at din ektemann eller kjæreste er allerede har en affære med noen på arbeidsplassen? Behandlende bedriftsutflukt, vil office party eller andre selskapet sponset sosial begivenhet med ham gi deg en mulighet til å finne om hva du mistenker er sant. Å vite hva du skal se etter er nøkkelen. Hvis han er kjærester med en kollega, vil deres kroppsspråk eller deres atferd mot hverandre gi dem bort. Hvis du er observante, kan du finne ut identiteten til sin kjæreste måten han oppfører seg i hennes tilstedeværelse eller ved hvordan hun opptrer rundt ham. Hvis du ikke er sikker på nøyaktig hva du skal se etter, sende gratis tips arket med tittelen "Hva å se for på the Company Picnic eller andre sosiale sammenkomster." Hvis du mistenker en arbeidsplass affære Send en e-post til InfidelityAdvice@gmail.com med "Hva du skal se For isn" i emnelinjen.

No comments:

Post a Comment