Tuesday, January 10, 2012

For damer: Hvordan Å bringe tilbake en Ex som bedrar opp på deg.

Du har nylig funnet ut at mannen du elsker bedrar opp på du. Ordet juks ikke alltid mener handler om å ha sex, men det kan være en avhengighet på å se en annen kvinne, behovet for å høre stemmen hennes, et behov for å ta henne. Så du har fanget ham i loven av juks på deg, og nå ønsker å bringe ham tilbake i livet ditt. Kan du virkelig lære å tilgi ham for besøker fra ditt hjerte? Dette er et vanskelig spørsmål bare få kvinner skal kunne svare sannferdig.


Du kan hente tilbake mannen som bedrar opp på deg, uansett hvor langt juks har gikk, og uansett hvor ille vondt er virkelig i ditt hjerte. Knep å bringe tilbake en mann er å tenke tilbake til et punkt i livet ditt sammen, som vil vise deg hva han elsker mest. Har han å bli babied hele tiden? Vil han supper på bordet på et bestemt time?


Føles din ex at han bør være å tjene penger hjemme? På den annen side, kanskje du har alltid gitt fullstendig oppmerksomheten til denne mannen? Mens du vil bringe tilbake mannen du elsker, og endre sine måter finnes det et par ting nødt du til å endre samt å bringe ham tilbake og holde ham. Du kan være fordekte eller bare rent endret, men det vil avhenge av hvor mye du vil bruke denne mannen tilbake i livet ditt.


Hva bør du gjøre hvis du vil beholde forholdet?


Du kan være fordekte om angrep. Hvis du føler deg sikker på du elsker denne mannen, og du vil ha ham tilbake kan du finne ut hvor han skal og når han vil være der så ofte du kan. Gjøre det et poeng å være på samme sted, og på samme partene. Få håret ferdig, negler gjort, og være moro kjærlig selv. Snakke med alle i rommet, men ham hele natten slik at han føler ditt nærvær, men ikke din oppmerksomhet. Så du får klare til å reise for natten, må du huske å hilse, og ikke noe mer til din ex, men det er viktig å gjøre det med et smil.


Etter noen 'løpe moduler' som dette på flere forskjellige anledninger skal du være på hans hode hele tiden som vil føre ham ønsker du mer og mer, til han kaller deg. Den eneste måten denne fordekte metoden skal fungere er Hvis du er i stand til å handle som om ingenting plager deg, unngå det faktum han juks, ikke snakke om det med andre i rommet, og enda viktigere ikke flau enten av dere ved å si noe i det offentlige. Bygge sin bevissthet om kreative sexiness og tilgjengelighet uten å gi ham tilfredsstillelsen av å se du mope. Være morsomt, kjærlig og sexy med hver og en i rommet, som du gjør ham legge merke til du er en kvinne som kan bli med uten ham. De fleste menn føler trang til å være i en kvinnes liv, når de innser de ikke trengs, så rart som det kan virke.


Hvordan gjør du bestemme det er tid til å forlate The relasjon


Smerte som du føler deg hver gang du ser din ex, uansett hvor mye du elsker ham skal hjelpe deg å fastslå om det er på tide å forlate ham. Hvis du føler at du, trenger ham tilbake bare fordi han forlot du, eller at fordi hans hjerte er etter din egen, kan det være tid til å la cheater bak?


Smerte som du føler deg fordi du elsker en person er ubetinget forskjellig fra smerte som du føler deg fordi du har blitt 'dissed'. Hvordan kan du vite forskjellen? Hvis du føler deg sint fordi han er juks, mangler du ikke virkelig ham. Hvis du ønsker å såre ham, er du ikke virkelig forelsket i ham. Hvis du går glipp av hvordan han holder deg, samtaler med deg, eller du går glipp av hvordan du tilbringe tid sammen bare å være sammen; du savne ham og bør tenke på å ta cheater tilbake.


Skal du gi ham en sjanse?


Beslutningen om å la ham gå er kommer til å være en som er vanskelig å gjøre, men du kan gjøre det på egen hånd. Følelsene av sinne og forlegenhet skal være to følelser som er vanskelig å overvinne. Disse følelsene er kommer til å sette en veisperring i relasjonen evig, som du kan aldri gjenoppbygge tilliten mens disse følelsene er til stede. Hvis du ikke kan få passert sinne, og følelsen av oppgivelse, bør du la ham hvor han er med noen andre. Hvis du føler deg trygg i deg selv og dine evner til å bli med uten mannen, men du savne ham i livet ditt, du bør prøve å få ham tilbake.


Den eneste virkelige grunnen til å gi en mann som har jukset på deg på noen måte eller i noen, kommer til å være basert på faktum av kjærlighet, og ikke et behov. Hvis du trenger ham å omsorg for barn, hvis du trenger ham for å betale regninger, eller hvis du trenger ham for andre materialistisk ting, bør du la ham være, uansett hvor vanskelig er det. Hvis du vil at mannen i livet ditt, bare på grunn av kjærlighet, du har delt og minnene du har bygget sammen, bør du spore ham ned og gjøre ham din igjen. Å være sammen, for eksempel et par for kjærlighet uansett hva annet, er grunn nok til å spore mannen og gi ham en sjanse –, men samlet er du nødt til å lene seg tilbake og gjøre noen alvorlige tenkning om relasjonen før du tar spranget. Finne forskjellen mellom behovet og ønsker, og du vil være i stand til å møte deg selv, gjør en robust valget for livet og juks mannen.

No comments:

Post a Comment