Monday, January 23, 2012

Tips For å håndtere smerten av juks ektefelle

Mens det er ingen tvil om håndteringen av smerte for en juks ektefelle er i motsetning til ganske ingen andre, du trenger ikke å leve livet til et offer, og selv om det ikke kanskje virke som det akkurat nå, det er hva du kan gjøre for å gjøre best av ut denne fryktelig situasjonen. Om du bestemmer deg for å la din ektefelle, fil for skilsmisse, eller bo og arbeid ting ut er egentlig opp til deg som tross alt, du er den som dette skjer til og du er den som har å leve med din beslutning.


Men forhåpentligvis noen av tipsene nedenfor hjelper deg med å gjøre opp din sjel i denne Prøvelsens tid og få deg på vei til healing og voksende en bedre person for den.


-Møte virkeligheten: Ignorerer den åpenbare absolutt ikke vil gjøre ting bedre, faktisk, jo lenger du gå uten anerkjenne sannheten, de mer smertefull vil det være når du endelig har ikke annet valg enn å gjøre dette.


-Vurdere din situasjon: Under et øyeblikk av fullstendig klarhet og klart headedness, ærlig vurdere situasjonen i form av ikke bare din økonomi, men også for å avgjøre om ekteskap er virkelig verdt å lagre eller ikke.


-Få en Makeover eller kjøpe en ny garderobe: du ville bli overrasket over hva en ny frisyre, nye makeup eller en ny garderobe kan gjøre for deg selv esteem så vel som for ditt humør generelle. Mister noen få pounds, begynne på Treningssenter, pusse opp hus eller ta en ferie. Uansett endringer du foretar, bare være sikker på at de er virkelig for deg og ingen andre!


-Bli med i en støttegruppe: vurdere å bli med en støttegruppe, online eller av eller søke rådgiving fra en profesjonell for å kunne arbeide gjennom dine følelser av svik og sinne. Ikke prøv å håndtere alt dette på egen hånd, men hvis du trenger tid til å være alene, for all del gjøre hva det tar for å gjøre deg selv føler deg bedre.


-Å nå ut til venner og familie: bygge et pålitelig team av støtte med venner og familie som er villige til å lytte og tilby råd Hvis du er interessert eller behov.


-Se en lege: Hvis du vet at din ektefelle har vært utro, er det viktig å gjøre en avtale med legen din, har en eksamen og testes for seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer). Det er ikke nødvendig å være flau som du ikke har gjort noe galt, og er bare å beskytte deg selv og din helse, som begge er skal commended. Blir et offer for utroskap er ille nok, tillate ikke deg selv å bli offer for en STD også.


-Ta kontroll: Bare fordi du er skadelidtes i denne fryktelige situasjonen betyr ikke at du ikke kan ta kontroll over det hele tingen. Du kan fortelle din ektefelle du vet hva som skjer, og, avhengig av hva du har bestemt deg, la dem vite hva som vil skje neste, ikke omvendt.


Husk, du er sikkert ikke alene i dette, og uavhengig av hvor det kan føles i dag, er det et lys i enden av tunnelen!

No comments:

Post a Comment