Saturday, January 21, 2012

Alt du trenger å vite om privat etterforsker kontrakter I Usa

Privat etterforsker kontrakter har vært et mye debattert problem over de siste årene grunnet lovligheten av kontrakten seg selv og om det er rettslig bindende eller ikke. Formålet med denne artikkelen skal skumme lover revolving rundt privat etterforsker kontrakter i USA.


Privat etterforsker-kontrakter er i stor grad som er utformet for å beskytte det finansielle aspektet til yrket. En kontrakt, vil bli trukket mellom privat etterforsker og kunden at han/hun er tjene. Det vil vanligvis staten at uavhengig av utfallet av granskingen, om klienten mottar sluttresultatet fra privat eye eller ikke, klienten er fortsatt nødvendig for å betale avgifter som er angitt. Privat etterforsker kontrakter er det også tilstand skriftlig klart at arbeidet vil bli utført ved sa privatdetektiv og byrået koblet til den, hvis den finnes.


Privat etterforsker arbeid er ikke magi, og ofte når klienter er misfornøyd med arbeidet, de nekte betaling. Dette er ikke akseptabelt som privat etterforsker donerer verdifull tid og uvurderlig ressurser for å forsøke å sprekk en sak for klienten. Etterforskeren kan medføre reiseutgifter eller andre kostbare utgifter på vegne av klienten. Privat etterforsker kontrakter kan og har holdt opp i domstoler grunnet klare utsagn av garanterer ikke resultater og klienten må ha en fullstendig forståelse av disse retningslinjene før du tar på en hvilken som helst privatdetektiv for utleie.


Alternativt, privat etterforsker kontrakter er utarbeidet for å beskytte interessene til klienten også. Hvis en klient kan bevise sagt uttalt etterforsker ikke gjør hva han var ansatt for å gjøre, han kan utfordre kontrakten som en blatant avtalebrudd. Etterforskeren er nødvendig for å gjøre sin del samt for å tjene inntekt fra avtalen. Privat etterforsker kontrakter kan benytte begge parter som er involvert. Dette er ikke en vanlig forekomst imidlertid; de fleste private etterforskere ta sitt arbeid svært alvorlig, og er ofte pensjonert politiet eller sikkerhet arbeidstakere.


Før du ansetter en privat etterforsker, bør du begge være svært tydelig på hva som kreves av deg som en klient, og etterforskeren før du signerer noen kontrakt. Private etterforskere kan lade en masse penger for sine tjenester så betaler spesielt merke til fine print på kontrakten innvilge på enhver kontrakt og sikkert før du signerer noen kontrakt.

No comments:

Post a Comment