Tuesday, January 31, 2012

Tegn for juks menn - utro menn fakta

Undersøkelsen resultater gir verdifull informasjon om årsaker og utroskap gjerninger av menn. Overraskende, spenst menn synes å ha mot sitt ego, selv tøffe ikke meningen å lure, de anser avvik som noe som må være til alle tider unngås. Historien viser oss at menneskeheten har siden lenge siden tolerert et visst nivå av polygamy og i tillegg religion normer, finansielle status er den eneste hinder.


Polygami praksis i oldtiden setning opprettholde at menn er rasjonelle og i stand til refleksjon mot sine handlinger er disputable, men mer avanserte menneskeheten er mer forseggjort fra seksuelle egenskaper synspunkt skal være. Ved å observere menn virkemåten innen arter, har det vært vist at de anser procreation som en prioritet etter første sted å være okkupert av maten forsyning.


Derfor ser fra en utvikling perspektiv, kostnad brakt til menn som moralske fiber mangel er ikke fullstendig basert, fordi antropologiske studier avdekket at i de siste menneskelige samfunnene har tolerert polygamous ekteskap opptil 85%.


Videre er er viktigste bakken hvorfor menn er juks tydelig grunnet sex sult og nødvendigheten av å finne nye kilder og måter av tilfredshet. Umulighet å mestre disse indre ønsker opprettholdes av andre to årsaker som sies å være blant utroskap årsaker og menn forbi vaner av juks; en vane angående skuffelse LED og mangel av sex-appell; forsvinningen av nyheten produsert mellom whiles.


Det er også andre tull og barnslig grunner som bestemmer menn å bedra sine hustruer som for eksempel på grunn av kontinuerlig mas, noen jukse å ta hevn på MAS ektefelle og å mate hans ego. Men denne tolkningen og løsningen er begge galt, og dessverre, det fører vanligvis til konstant juks.


Perioder når menn kan jukse forskning viser at løpet av relasjoner er det fire intervaller som inneholder de nødvendige ingrediensene for utroskap å trives. Etter opplever det første året av ekteskap, er en emosjonell nedadgående sloping kurve merke grunnet forsvinningen av ekteskap nyheten følelse. Den første født perioden har en betydelig innflytelse på forholdet dynamikk grunnet oppmerksomhet fokusert på den lille, dermed mannen noen ganger vurderer utroskap som en median av tilfredshet. Etter ca 7 års ekteskap, paret har gjennomført til målene etablert tidligere og mannen finne seg selv lengsel for de gamle og nesten glemt opplevelser og således, prøver å finne dem for å styrke ham.


Til slutt, under midten alder de begge har brukt mye tid sammen, og de begynner å spørsmålet deres forpliktelse. Denne perioden er ofte sett på som andre barndom scenen for menn, og han kan engasjere seg i upassende eller egoistisk aktiviteter. Som mennesker har god og bag dager, så relasjoner passere i tid mindre motstandsdyktig perioder når utroskap kan oppstå.


I tillegg har det vært vist at seksuell atferd er påvirket av alder og som menn vokse eldre, deres seksuell appetitt nedgang som vel som ekstra ekteskapelig samleie, og seksuell avholdenhet er bør øke.

No comments:

Post a Comment