Wednesday, February 1, 2012

Ekteskapet 101: Grunnleggende og hvordan å fange ham på det gjennom Wireless Spy Cams

Mens 90 prosent av amerikanerne tror at ekteskapet er galt, konservative estimater put tør ca 22 prosent av menn som begår hor, mens 11 prosent av kvinnene å gjøre det samme. Hvis du mistenker at din mann bedrar opp på du, er det tid til å samle bevis. Og hva bedre måte for å gjøre dette enn ved å installere trådløst spy cams i sine favoritt møte plassere?


Men først oppfriske på ekteskapet grunnleggende. Du må ha informasjon før hoppe til konklusjoner og beslutninger.


Ekteskapet definert


Selv om det er raffinert i den rettslige definisjonen av ekteskapet, er det vanligvis definert som å engasjere i frivillig seksuell omgang med en partner enn din ektefelle, spesielt en av motsatt kjønn.


Hvis din mann er faktisk begår hor, så du trenger bevis at han ikke var voldtatt grunn av frivillig-setningsdelen. Så igjen, er tilfeller som involverer menn blir voldtatt av kvinner sjelden, så du kan krysse som. Selv trådløs spion kameraer med sin teknologi kan ikke fake en voldtekt scene.


Hvis din mann engasjert i samleie med samme kjønn eller dyr, er dette ikke vurdert ekteskapsbrudd generelt forståelse av begrepet. Enkelte stater imidlertid gi feil-baserte skilsmisse på grunn av homoseksualitet og dyresex blir oppdaget etter ekteskap.


Ekteskapet fanget i Act hjemme


Du kan installere trådløse spy cams rundt i huset, særlig i hans private studier hvor han tar sin private samtaler. Siden mannen din ikke vil tenke på disse høyteknologiske gadgets som installeres uten hans fullstendige viten og samtykke, er spionasje på hans private (og muligens mistenkelige) samtaler genialt!


Du kan høre på sin side av samtalen og se hans reaksjoner, alt uten frykt at han vil høre telefonen klikker som du løft av telefonrøret. Du kan fange opp viktig informasjon som deres møtetidspunkt og sted, som du deretter kan spionere på.


Hvis du er en av de svært uheldig få, kan du selv ta din mann begår ekteskapet høyre i hjemmet. Du vil måtte håndtere smerten av å miste både mannen din og din beste venn, hvis så er tilfelle. Hvis det var barnepiken, gitt ekstra trådløse spy cams du hadde installert for ubehagelige overraskelser bortsett fra barnet misbruk.


Ekteskapet utenfor hjemmet


Mange handlinger av ekteskapet er begått i kjærlighet reir. Hvis du kan installere trådløs spion kameraer i din mann love nest, deretter gå videre. Ikke bare vil du bevise samleie, men du kan bevise en emosjonell forhold som kan være din ess i skilsmisse.


Du må imidlertid ta kontakt med din klarert advokat på denne saken. Avhengig av staten du bor i og der ekteskapet er opptatt, kan installere trådløse spy cams utenfor din privat eiendom utgjøre et kriminelt.


Husk at du setter å gjøre deg selv god, ikke kaste deg i fengsel. God for ingenting mannen din fortjener å være i fengsel mens du går scot-free med conjugal egenskaper og alimonies.


Det er mange måter å fange en juks ektemann, men irrefutable bevis gjennom videobånd handlinger er fortsatt en av de beste alternativene. Gå for det!

No comments:

Post a Comment