Sunday, February 19, 2012

Dagen I Discovery: Jeg er et rot! Trenger jeg Meds?

Å finne ut, har om dine mistanker bekreftet og stirrer på denne stygg monster øye-ball til øye-ball for første gang er ofte gut wrenching. Innvirkning på dine følelser, psyke, kroppen din og hvordan du tror kan kaste livet ditt i uro. Din kropp, din ånd og ditt sinn opprør.


Så, hvordan du håndtere? Bør du oppsøke medisiner? Her er noen betraktninger om dette emnet.


1. Først, det er ingenting galt søker litt boost eller en pause fra den dødskamp du opplever. Det er ofte vanskelig å huske på at din agony og smerte er situational og dette skal passere. Ikke umiddelbart. Men vil det. Men i mellomtiden jeg oppfordrer deg til å handle for å ta kanten av intensiteten.


2. Extreme difficulty sleeping, spising, å holde mat nede, kontrollere dine tanker (du kan tenke på ingenting annet bortsett fra ham/henne eller din situasjon), tanker av ynke worthlessness og tanker om å få avslutte det hele angir du trenger noen midlertidig hjelp til å se deg gjennom de neste dagene og ukene.


3. Hvor ille er ille? Bruke en skala fra 1-10, 10 er like ille som det kan få. Sjekk selv på dagtid på denne skalaen. Du vil finne gjentakende tanker og følelser eller "temaer", at på noen nivå, du arbeider på og har behov for helbredelse. Identifisere disse "temaer" og måle dem på skalaen hver dag. Er negative tanker og følelser hyppigere? Er de mer intens på skalaen. Dette vil lede deg i ditt behov for ekstern støtte.


4. Kan du finne din atferd endre dramatisk? Hvis du har en tendens til å være en utgående person, er du trekke og isolere deg mer? Hvis du har en tendens til å være stille, er du bruke mye mer "nervøs" energi? Folk kommenterer på din forskjellige virkemåter? Er det ekstremt vanskelig å være "deg"?


5. Medisinske leger og psykiatere er de eneste som er tillatt å foreskrive medisiner for sort av traumer vender mot deg. Å kontakte din lege kan være nyttig, hvis du stoler på ham/henne. Medisinske leger varierer i sin kompetanse og erfaring i prescribing medisiner for stress. Prescribing disse medisiner er ofte et spørsmål om prøving og feiling. Fra min erfaring, kan hva som fungerer best for én person ikke fungerer for en annen.


6. Hvis legen din mangler erfaring eller foretrekker ikke å foreskrive, sjekk rundt. Spør venner og familie hvis de vet av en hvilken som helst lege som har ekspertise og erfaring i denne arenaen.


7. Det kan være nyttig å sette opp en avtale med lokale psykolog, ekteskap og familie terapeut, sosialarbeider eller geistlige. De ofte har et vell av erfaring, kan hjelpe deg med å vurdere situasjonen og, om nødvendig, kan du henvise deg til noen som de vet som vil effektivt hjelpe deg gjennom denne krisen.


Husk at din evne til å velge og handle for deres velferd er fortsatt intakt. Hevde denne makten. Du kan bruke den. I din smerte, kan du finne noen av kundestøtten du trenger.

No comments:

Post a Comment