Saturday, February 4, 2012

Å fange en juksemaker

Å fange en juksemaker


På følelsen at han er juks. Din venninne si møte ham, følge ham, sjekk hans telefon- og e-post; True ham med fysisk vold. . OK, Hopp over volden med mindre kalenderen er åpen for de neste årene. Glem prøver å følge ham selv, men gjøre sjekk hans mobiltelefon poster og e-post. (Gjør din egen overvåking er sjelden vellykket og oftere tips for ham å din mistenksomhet.)


Det er egentlig om salgsmuligheten. Hvis du begrense fokus til mest sannsynlig tiden til salgsmuligheten, vil du være mer sannsynlig å finne bevis for å sikkerhetskopiere dine instinkter. Også, hvis du har besluttet å ansette en privat etterforsker, du kan spare en masse penger ved målretting disse svært mistenkelig tider med mulighet. Her er noen av de vanligste dekke historiene til bedragere:


"Jeg har å gå ut av byen på forretningsreise."


This er en stor mulighet for åpenbare grunner, og bør absolutt være en tid du vurdere distribusjon av overvåking. Hvis det ikke er et alternativ, gjøre notater i denne tidsperioden, og pass på å studere telefon poster når du mottar din neste regning. Se på samtaler før, under og etter reisen. Sjekk telefonnumre på Google; Du kan bli overrasket over hvor mange telefonen tall vil vises i et søk som de har blitt listet på nettsteder som koblede I, Manta, osv. Husk at hvis du er i stand til å identifisere eieren av et telefonnummer, en privat etterforsker kan fortsatt være i stand til.


"Elskling, jeg er ledet til gym."


This er en stor mulighet for en enkel grunn: han eller hun kan returnere hjem showered – noe som betyr at deres legemer er Annullering av incriminating dufter og andre bevis uten å oppdra en masse mistanke. De kan også føle kompetanse ved å være i stand til å se deg i øynene og si at de hadde en fin trening; kanskje gjorde de!


"Jeg jobber sent i kveld."


We alle vet om farene ved arbeidsplassen folkesanger, men spørsmålet er om betydelige andre er virkelig jobber sent på kontoret eller har han eller hun sklei av for en liten flørt? Tid det og kaller en time senere. Er han fortsatt på kontoret? Svarer han sin mobiltelefon? Hvis ikke, er det en legitim grunn hvorfor? Hvis du har mistanke om noe er på gang, er dette en annen stor tid for overvåking. Andre hensyn ville overvåking hans kilometerteller ved å se om miles legger opp til hans pendle eller plassere en tracking-enhet på sine kjøretøy. De fleste private etterforskere kan tilby denne tjenesten. Noen mennesker har bedrifter hvor de kan faktisk ha deres affære på sin plass for ansettelse! Dette er et helt annet utfordring, men avhengig av omstendigheter i ditt tilfelle, en kompetent etterforsker bør ha flere forslag.


"Vi kommer fiske..."


Hunting, fotturer og fisketurer kan være en stor dekning for en helg med andre mann eller kvinne. For ett, er ofte reisen planlagt for et område der mobiltelefon tjenesten er ikke tilgjengelig. Dette tillater dem å slå av telefonen og ikke bekymre deg om å måtte lyve for deg all helg. Igjen, overvåking ville være best. Kontroller distansemåleren og spør mange spørsmål. Hva med bilder? Ikke han ta noen bilder? Ville ikke folk flest har et digitalt kamera i deres pack for deres premie-fangst eller den vakre utsikten?


"Kjæresten min, Amanda..."


Let meg plukke på jentene her litt. Jeg har sett mer enn et par flings av kvinner der deres Førstesideoppslag er ganske enkelt sin kjæreste. Hvis det "Jenter Night Out" kvelder eller i helger er altfor vanlig, betale oppmerksomhet. Omtale av en Tupperware party gjør en manns øyne glasur; Hva en perfekt Førstesideoppslag som kan være! Hvis de lar deg med fjernkontrollen, en pizza og rikelig med øl, være enten mistenkelige eller takknemlig!


Som et siste oppmerksom la meg si dette: noen ganger instinktene dine er galt! Jeg har jobbet noen få tilfeller der etter et par netter på overvåkingen jeg har vært overbevist om påståtte Juksemaker ikke er det i det hele tatt. Kanskje insecurities forårsaker falske mistanker, eller kanskje du er urettferdig bedømme fyr ved din siste fyr eller andre menn. Har sa det, jeg har funnet ut at i slike tilfeller klienten trodde kunnskapen jeg oppgav var en verdig investering for sin fred av sinn. Men hvis du kommer til å stole på en etterforsker rapporten og mening i denne forbindelse, kontrollerer du at du har leid en hederlig, dyktig og pålitelig etterforsker.

No comments:

Post a Comment