Thursday, February 23, 2012

Datamaskinen Forensics - hente tilbake slettede e-postmeldinger For utroskap undersøkelser

En av de verste tingene du kan oppleve i livet er å være lurt på i en relasjon. Det er et svik av tillit, kjærlighet, engasjement og familie. Datamaskinen forensics kan avdekke ekteskapet. Ved å undersøke en datamaskin slettede harddisk som du kan vise bilder, e-post, dokumenter og selv samtaler.


En datamaskin forensics undersøkelse av familien datamaskinen kan avsløre et vell av informasjon om nøyaktig hva som skjer i ditt forhold. Folk som jukse bruker mye tid og krefter på juks. De tenker på sine lover. De skriver til dem, exchange e-post, pics. De forskning steder å møte og gå ut. Alle disse dataene vinder opp på en harddisk.


Selv en spesielt fordekte ektefelle kan prøve å dekke deres spor, men med dagens teknologi er det siden umulig å dekke alle spor. De kan stole på cellen telefonkommunikasjon til Skjul deres utroskap men hånden holdt digitale forensics kan gjenopprette slettede, pics, tekstmeldinger og oppringer-ID-informasjon. Selv om de bruker hemmelige e-postkontoer, drive hard kjøre scrubbers og proxy-servere, er det fortsatt mulig for en trenet etterforsker å avdekke bevis av utroskap med en rettsmedisinske hardt undersøkelse.


Det er også mulig å finne hemmelige e-postkontoer, personlige annonser og hemmelige Myspace-sider med en Online utroskap eksamen. Du trenger ikke engang den faktiske datamaskinen eller harddisken. Etterforskeren søkte dyp web, skjulte deler av Internett for å finne hemmelige personlige annonse medlemskap og spor av utroskap som er tilknyttet din ektefeller e-postadresse eller navn.


Hvis du bestemmer deg for å leie en etterforsker å se på livet ditt ektefeller Internett kan du være sikker på å finne en som oppleves i datamaskinen forensics og Internett utroskap undersøkelser. Du vil ha en fullstendig undersøkelse i alle områder av utroskap, og mens noen datamaskinen eksperter er gode på hard kjøre forensics de ikke kanskje vet om Internett-undersøkelser og omvendt. Før du leier en etterforsker gjør din forskning og se hvis etterforskeren er ansett som en ekspert i online utroskap undersøkelser som datamaskin eller hånd holdt digitale forensics.


Svært ofte vil rett type alle omfatter undersøkelse i en datamaskin, mobiltelefon data og Internett utroskap avdekke bevis, ikke bare av utroskap, men også porno avhengighet. Denne typen bevis kan brukes i retten om spørsmålet om barn varetekt eller SUONI DELLE DOLO kommer. Det er derfor det er så viktig å starte ut denne type undersøkelse med anerkjent ekspert.


Før du ansetter en etterforsker overveie for ut.PI kvalifiseres å ta etterforskning til neste nivå, om nødvendig? Kan de gjøre både fysiske undersøkelser, samt online undersøkelser? Sjekk dem ut før du leier dem. Et Google-søk for å sikre at de er anerkjent som ekspert i en undersøkelse.


Vokt dere for gjøre det selv programvareproduktene som lover mirakuløse resultater. Disse produktene kan ofte overskrive og ødelegge svært informasjonen du prøver å komme seg i utgangspunktet.

No comments:

Post a Comment