Monday, February 6, 2012

Bedrar min mann? 3 Sjokkerende hemmeligheter han ikke vil du skal vite

Hvis du har funnet deg spør spørsmålet – bedrar min mann? Deretter har du sannsynligvis noen sterke mistanker om at han er utro. Som en fyr er jeg her å prøve og gi deg noen innsikt i å se hva han ikke vil du skal vite. Fyrene jukse for alle typer forskjellige grunner, de kan gjøre det fordi de ikke føler som elsket mer fra deg, eller de kan ha en avhengighet til sex. Jeg er her for å gi deg noen insider secrets.


Første hemmeligheten er at mange menn bruker Internett til å jukse. Det er massevis av nettsteder der ute som ser fint fra alle synspunkter, men grave litt dypere og du vil finne at det er en fin liten skjult måte å sette opp et møte med en fremmed. Ta for eksempel personals delen i Craig's list. Du kan finne noe du vil bruke i ethvert område. Du kan finne kvinner som ønsker en sex i din by eller flere byer over. Du kan finne kvinnene som er gift, enkelt eller involvert. Det er nesten som en meny som du kan velge fra. Hvis du legger merke til Craig's list dukker opp på datamaskinen så ta en titt på sidene som vises som kan dette ledetråd du inn.


Andre hemmeligheten er å se kvinner som han ikke kan å snakke om. Som en fyr når vi snakker mye om noen fra arbeid til vår koner eller kjærester deretter det vanligvis er ingenting å skjule. Slik at jo mer vi snakke om noen jo mer kan du føle deg vel at det er ingenting skjer. Det er ingenting å skjule slik at gutter er mer åpen for å snakke om disse kvinnene fra arbeid. Når en kvinne er talte svært lite om eller selv i et negativt lys og deretter betale oppmerksomhet ettersom det kan være et tegn på andre ting. Den negative snakke og lite snakk om henne er å kaste duften av stien. Vi tror at jo mindre vi snakker om dem, eller dårlig vi snakker om dem jo mer vil du tenke at ingenting kommer.


Tredje hemmeligheten er å se etter en disinterest i seksuell aktivitet eller intimitet. Når en mann er tiltrukket av noen andre, får rundt med dem eller tenke på det og deretter våre arousal rundt våre kvinner blir redusert. Det er nesten som om vi har malt en urealistisk bilde og sette den andre kvinnen på en pedestal at sex med vår gjeldende partner bare ikke klipper det noe mer. Også, det er en skyldfølelse faktor som kommer inn for å spille når han er i hvilemodus med noen andre. Det gjør det vanskelig når en fyr som mener om det faktum at han er lure rundt på deg. Denne skyld åpenbarer seg i en rekke andre måter.


Hvis du har sett noen av disse hemmelige tegn, eller hvis du fortsatt har en sterk mistanke om at noe er bare ikke riktig må du lytte til den. Ikke la ham gjøre en dåre ut av deg og ikke la ham komme unna med det. Behold merke til hans handlinger, og du vil kunne svare med sikkerhet på spørsmålet – er min mann juks?

No comments:

Post a Comment