Sunday, February 5, 2012

Hvordan du skal fange en juks mann

Har du merker noen merkelig oppførsel fra din mann det siste? Har du lagt merke til at han fungerer på en annen måte, dressing på en annen måte, eller at du plutselig har tatt interesse i en ny hobby? Hvis du har sett noen av ovennevnte skjer må du være keenly klar over det faktum at han kan være bedrager opp på du. Selvfølgelig er det en liten sjanse for at han ikke, men hvis du leser denne artikkelen så jeg gjetter at din gut reaksjon er at han er får rundt.


Det er mange måter å fange en juksemaker, akkurat som det er mange Fiskestenger der ute for å fange en fisk, men en vil enten har du fiske med feil agn eller mulighet til å vinne den store. Jeg håper at jeg kan hjelpe deg med å fange en juks mann.


En av tingene du må gjøre er start betale hensyn til regninger og setninger. Disse kan være død materiell på hva som kommer på. Se på kreditt kort utskriften vil se eventuelle fishy kostnader eller odde plasseringer for bruk av kredittkort. Du må også ta hensyn til cellen telefon regninger også. Du kan spot ut så mange som stiller opp flere ganger. Ta forholdsregler og finne ut hvem som eier av telefonnummeret på nytt før du starter å hoppe i pistolen. Det kan tenkes en sjanse som at det er bare en virksomhet Førsteamanuensis. Bare pass på at du skrive det for fremtidig referanse.


En annen ting du kan begynne å gjøre er å holde oversikt over hva han sier han gjør. Hvis han er å fortelle deg at han kommer for et par øl med kolleger etter jobb spør ham om det når han kommer hjem. Spør ham subtile spørsmål som "der du alle ender opp kommer?" eller "hvem andre fra arbeide gikk?" Hvis han blir sannferdig vil han kunne skrangle dem av, hvis han ikke er sannferdig du vil kunne fortelle. Å holde orden på hva han sier vil også hjelpe deg å finne noen hull eller lekkasjer i sin historie.


En annen avgjørende måte å fange en juksemaker er å ta hensyn til sin tid på datamaskinen. Det er så enkelt å bruke Internett til å jukse i dagens verden, at mange menn tar nytte av den. De bruker nettsteder som Craigslist og online personlige områder for å hekte med kvinner. Følg hans spor for å se hva han gjør når du ikke er rundt. Dette vil gi avgjørende ledetråder i din sporing.


De sier at din første reaksjon eller din gut reaksjon er vanligvis riktig. Det er en grunn at du føler at måte, og det bør ikke bli ignorert. Du må følge gjennom den. Ikke la ham komme unna med det, og ikke la ham manipulere du tror at du er litt over reagerer. Noe om det nå, fange en juks ektemann mens du fremdeles har en sjanse.

No comments:

Post a Comment