Saturday, February 18, 2012

Overvåkningskameraene: Å Snoop eller ikke Snoop

Den gjennomsnittlige personen ser på covert overvåkning med sin egen biases. Men i alle intents og formål, overvåkningskameraene har gode poeng også, spesielt hvis du er på spor av en USANN hearted lover. Men hva er en manns kjøtt er gift for en annen.


Crackdowns på Juksekoder, elskere og ex-elsker


Skjult overvåking er en Pine til juks elskere og exe-filer, og professional Juksekoder ved pokerbordene. På den andre siden av gjerdet er overvåkningskameraene svarene på glødende bønner å fange Juksekoder.


For den gjennomsnittlige Jane overvåkningskameraene ord er spennende – behovet å vite hvis elskeren blir sann eller faithless er overveldende, og eventuelle spy ware tilgjengelig i markedet er en tantalizing gadget.


Med mindre det er bevis for utroskap, vil ingen forstandig mann eller kvinne innrømme til den. Det er den store AHA! Og poof, relasjoner er ødelagt eller gjenopprettet etter gjentatte løfter om god oppførsel.


Spionere på ektefeller, juridiske?


Men det er regler som følger i spionere spillet. Selv om du er på oppdrag for personlig, må du være forsiktig lest du bli beskyldt for å invadere ens personvern. Men er spionere mot ens egen ektemann, kone eller lover en kriminell handling?


Det er mange måter å spionere på en partner, ektefelle eller co-habitant:
1. å peke-telefoner
2. tilgang til lagrede datafiler
3. avskjære e-post
4. stjele passord for å få personlige opplysninger
5. spionere gjennom overvåkningskameraene


Hvis du tenker på å gjøre noe av dette, kan du tenke to ganger. Avhengig av graden av din spionere, kan du bryte kriminelle lover, sivil koder og felles lov. Hvis du skal bruke denne bevis for utroskap til utpressing eller demean din ektefelle eller partner og føre til ham eller henne utilbørlig stress og trauma, er du ansvarlig for å svare på domstol for uforsiktig handlingen.


Når det ikke å snoop


Når du mistenker partneren vakt eller mann er på noe, og du ikke har overvåkningskameraene eller ikke vet noe om spionere, ikke gjør det på egen hånd.


En kvinne har skjult under hennes manns SUV parkert i den påståtte kjæresten hus. Hun falt i søvn, og dessverre, noen la alle av hjulene ut luften og fanget fattige kvinnen under bilen.


Hvis du ikke risikerer partnerens irsk og avsky, deretter ikke snoop. Spionasje ofte fører til mistro og eventuell oppløsningen av en relasjon. Igjen, hvis du ikke kan tåle en break-up på dette punktet i ditt forhold, ikke snoop.


Gå utover snooping er stalking med spionasje. Hvis du skal omfanget av etterfølgende din ektefelle hverdags og foretar de mystiske kallene til hans arbeidsplass, bare for å gjøre ham ulykkelig, bli advart.


Når du skal plukke opp


Men det er fortsatt måter å komme seg rundt spionasje problemet. Hvis din mann er oppfører seg rart og mistenker at han er i narkotika eller andre ulovlige aktiviteter, deretter snoop. Det er for hans skyld at du tar smerter å vite hva som skjer.


Få din overvåkningskameraene å gjøre snooping i huset når du ikke hjem. Det er en perfekt grunn til overvåking systemet. Du kan alltid si at hjemmesikkerhet er ditt nummer én prioritet. Så er det ingen grunn til at en politimann til banker på døren din og arrestere du for å spionere på ditt eget hus.

No comments:

Post a Comment