Friday, February 17, 2012

Sørg for at din ektefelle ikke er juks på deg!

Noen gang lurt på eller krysset tankene dine det selv om din ektefelle synes å være den perfekte partneren for din og fortsatt kan være bedrager opp på du? Dessverre disse typer situasjoner skje på en daglig basis, og neste person kan være du.


Tillitsfullt i din ektefelle uten å gjøre 100% sikker på at alt hun / han sier er virkelig sant, du bedre ville være forsiktige og spille rollen som en spion. Spørsmålet er hvordan man blir en spion mens du arbeider. Tiden er altfor dyrebar for deg, og du ikke har råd til å betale selv noen spionere på din ektefelle mens du arbeider.


Den beste løsningen for dette er å overvåke datamaskinen som brukes av din ektefelle også. En datamaskin avlytting spion programvare er akkurat det du trenger. Det er mange produkter på markedet fra mindre sofistikerte til mer komplekse overvåking spion programvare.


Ved hjelp av StealthKeylogger, en av de mest effektive datamaskinen overvåking spion programvareprodukter, med sin hjelp vil du avdekke nøkkelpunkt informasjon om aktiviteten på datamaskinen som chattesamtaler, e-postmeldinger og mange flere. Som en ektefelle kan du være nysgjerrig hva er skrevet inn i de fleste instant messenger programmer som brukes som Yahoo, MSN, ICQ, Skype eller Google Talk.


Med denne datamaskinen avlytting spion programvare, kan nå du bo komfortabelt på jobben din office som StealthKeylogger kan settes til å sende rapporter til en forhåndsdefinert e-postadresse som er planlagt som du ønsker.


Vi vet det er vanskelig for å bære så snart du finne ut din ektefelle er juks på deg, men minst du vet i tid og sikkert. StealthKeylogger er akkurat hva du trenger så sørg for at du alltid er beredt for de verste scenariene før det er for sent.


Å være en mann eller kone følelsen er det samme når du finner ut mest bellowed og nærmest personen du klarert faktisk bedrar opp på du. At er hvorfor du har å være forsiktige og sannsynligvis den beste måten er å overvåke din ektefelle er aktivitet på datamaskinen fra tid til annen. Det vil gjøre deg sove mer komfortabelt og mer avslappet mens du er ikke sammen.


Denne datamaskinen avlytting spion programvare er enkel å installere og konfigurere. Den arbeider i stealth-modus, slik at din ektefelle ikke kan oppdage den selv om han / hun kontrollerer i Program fil-størrelse eller oppgave bestyrer. Den eneste, som vil ha tilgang til denne programvaren, blir bare du ved hjelp av en kombinasjon av tastetrykk.


Programvaren ble utviklet spesielt for å være enkelt, men effektivt, det er derfor det er en av de mest prisgunstige på markedet. De fleste av kundene er foreldre som ønsker å styre barnas aktivitet på datamaskinen og opptatt eller mistenkelige ektefeller.


Hvis du vil vite mer om dette produktet og tidligere kjøper en full lisens, besøk følgende side www.amplusnet.com/stealthkeylogger/computer-monitoring-spy-software.htm fra hvor du kan laste ned en fem dagers prøveversjon, for å overbevise deg om fordelene kan gi denne datamaskinen avlytting spion programvare.

No comments:

Post a Comment