Saturday, February 11, 2012

10 Mest berømte forfalskning skandalene

Kriminalitet av forfalskning er trolig like gammel som penger selv, og konger har ofte jobbet svært alvorlig med sin gjerningsmennene. Forfalskning av mynter eller coining' brukes håndteres som en form for forræderi. Som et resultat, har gyselig straffene for mynten i England inkludert blir hengt og kvartering og blir brent på bålet. I Amerika pleide forfalskning også å være straffes med døden. Bank notatene skrevet ut av Benjamin Franklin ofte fødte uttrykket "å forfalske er død". Bærer i tankene som etterligning krever en god del av audacity, her er 10 mest berømte forfalskning skandalene gjennom historien, i kronologisk rekkefølge.


1 Mary Butterworth var en counterfeiter i kolonitiden Amerika. Hun startet sin etterligning operasjonen i 1716 og organisert det i en hytte industrien, verdensmakt overseeing arbeidet med hele familien. Myndigheter ble mistenksom overfor Butterworth når de har lagt merke til uventede endringer i kolonialstil økonomien, og blant en kave av rykter om familien, hennes ektemann John kjøpt et dyrt nye hjem.


2 Den uheldige georgiske counterfeiter Catherine Murphy var dømt for coining i 1789, og var den siste kvinnen å lide kjøring av ved å brenne i England. Hennes co-defendants, inkludert hennes ektemann, ble henrettet samtidig som hengende, men som en kvinne i loven forutsatt at hun skal være brent på bålet. Brenne som en metode for kjøring av ble avskaffet året.


3 Ved starten av den amerikanske borgerkrigen Samuel C. Upham begynte markedsføring patriotiske elementer for å støtte unionen og nyheten eks mocking forbund. I februar 1862 han kjøpte et Confederate bank notat og begynte raskt å produsere nyheten forfalsket notater. Men bomull smuglere i Sør raskt begynte å kjøpe opp lurekunder regningene og flom Confederate økonomien med dem. Etter hans død har mange av Uphams forfalsket elementer bli verdifulle collector's eks.


4 Stephen Jory – ofte beskrevet som en 'elskelig rogue', er Storbritannias mest kjente counterfeiter. Født i Hackney Central i 1949 og tok opp i Nord-London, Jory forlot skolen sin grammatikk og angitt den kriminelle brorskap, sa han, gjennom hans 'eier valg'. Jory startet av selge Billige parfyme i designer flasker og senere etablerte sitt eget ulovlig utskrift operasjonen, produsere og distribuere en anslått fem milliarder pounds i falske penger i hele Storbritannia. Hans forfalsket notater var så overbevisende at de lurt UV forfalsket detektorer. Jory døde på 5 mai-2006.


5 Under andre VERDENSKRIG tvunget nazistene jødiske artister i Sachsenhausen konsentrasjon å smi britiske pund og amerikanske dollar. Kvaliteten på skal kunne forfalske var meget bra, men tyskerne kunne ikke sette deres plan til handling, og ble tvunget til å dumpe regninger i en innsjø.


6 Frank William William Abagnale Jr. Jr arbeidet under 8 identiteter på 1960-tallet, inkludert hans først som Pan American Airlines Pilot Frank Williams, i over 5 år, passerer over $2.5 millioner i forfalsket sjekker i over 26 land og alle de 50 delstatene. Han ble pågrepet i Frankrike på en Air France billett teller når en agent anerkjent ansiktet fra en ville plakat. I filmen basert på sitt liv, «Fang meg hvis du kan», gjort William Abagnale Jr. en cameo utseendet som en fransk politimann.


7 Anatasios Arnaouti er en kriminell fra Manchester som ledet en av de mest ambisiøse forfalskning operasjonene i historie før han og hans var var jailed i 2005. Den totale mengden falske penger, de har produsert er ukjent som deres utskrift drift hadde vært i produksjon i flere år, og var i stand til å produsere tusenvis av forfalsket notater hver dag. Omfanget av kriminalitet ble betraktet så alvorlige at det kunne har svekket de britiske og amerikanske økonomiene.


8 I 2004, franske politiet beslaglagt falske 10 euro og 20 euro forfalsket bank notater verdt totalt på rundt €1.8 millioner fra to laboratories og anslått at 145,000 forfalsket notater allerede hadde skrevet inn sirkulasjon.


9 I 2006, ble en pakistanske regjeringen trykkpresse i byen av Quetta anklaget for churning ut store mengder indiske forfalsket bank-notater. Times of India rapportert dette skandale, basert på Central Bureau of Intelligence etterforskning. Pengene ble angivelig brukt til å finansiere terrorist-aktiviteter i India, de siste blasts i Mumbai Deltagerens denne falske valutaen.


10 I dag de fineste forfalsket notatene er avhentet å bli amerikanske dollarsedler produsert i Nord-Korea, kalt 'Superdollars' på grunn av deres høy kvalitet. Den amerikanske regjeringen mener de har vært circulating siden slutten av 1980 og at de har to formål: som en kilde til inntekter og å undergrave den amerikanske økonomien.

No comments:

Post a Comment