Thursday, February 2, 2012

Trinnene for å etablere Business kreditt

Mange bedriftseiere vet ikke at det er noe slikt som business kreditt--en slags kreditt som firmaet har som er atskilt fra din personlige credit.


Ved hjelp av bedriftens kredittkort er en god idé fordi finansiering business gjeld på din personlige credit kan redusere din kreditt scorer og kan gjøre det umulige eller mye vanskeligere for deg å finansiere en bil eller kjøpe en bolig i fremtiden.


Selv de som vet om mulighetene for usikrede virksomheten linjer med kreditt basert på bedriftens kreditt ikke er sikker på hvordan eller hvor du skal komme i gang når du prøver å etablere en god kreditthistorie. Denne rask oversikt vil gi deg en idé om hva du trenger å gjøre.


Først er formatet på virksomheten din veldig viktig når du er ute for å etablere bedriften kreditt. Det er en god idé å konfigurere din virksomhet som en bedrift eller en LLC, fordi begge disse forretningsskjemaer skjerme deg personlig fra noen av gjeld av virksomheten. Et enkeltmannsfirma eller partnerskap er sett på som utydelig fra personen som kjører den, slik at du ikke kan opprette separate business kreditt i formatet.


Neste, må du registrere din bedrift med business kreditt byråer. Akkurat som det er selskaper som holder poster for personlig kreditt, er det reporting services for business kreditt.


Kontroller at du er i samsvar med alle føderale, statlige og lokale lover om virksomheten din. Hvis du trenger en lisens til å gjøre forretninger i staten, sikre at du får ett. Også, vil du noen grunnleggende forretningsdokumenter inkludert årsregnskapet og en forretningsplan, hvilke mange banker krever før de vil vurdere å gi deg et lån.


Deretter må du finne selskaper som vil gi deg kreditt for virksomhet uten å gjøre en personlig kredittsjekk. Kontroller at virksomheten som gir deg corporate kreditt-rapporter betalingen erfaringer med kreditt rapportering organer--det ikke er påkrevd at de gjør dette. Hvis aktiviteten ikke er rapporteres, gjøre det ikke noe bra når det gjelder å bygge kreditt.


Endelig, må du sørge for at du administrere dine penger og din gjeld også, slik at du ikke faller på betalinger. Du trenger ikke å betale seg kredittkortet ditt firma hver eneste måned, men bygge ikke opp så mye gjeld at du har problemer med å få din betalinger. Kontroller også at du gjør månedlige innbetalinger slik at kreditt-profilen din virksomhet forblir aktive.


Dette er viktig for å etablere kreditt på lang sikt, fordi den viser at du er ansvarlig og alltid betaler regninger.


Å etablere bedriftens kreditt tar tid, men det er verdt det når du vet at din bedrift kan finansiere uten å risikere personlige kredittvurdering.

No comments:

Post a Comment