Wednesday, February 29, 2012

Her er bevist at slik at du kan finne ut om din ektefelle er juks

Visste du at nesten halvparten av alle relasjoner ender i juks? Denne uheldig statistikken kan være trist, men det er sant - masse relasjoner avslutte fordi folk i dem er uærlig. Hvis du er bekymret som skjer med deg, her er en måte å få informasjonen om det kunne hjelpe.


Det er ikke vanskelig å gjøre, og i mindre enn to timer, kunne du ha ditt svar. Her er noen enkle trinn for å hjelpe deg å finne om du bør være bekymret.


Det første trinnet:


Den vanskeligste delen kommer først - å finne et tidspunkt når du kan få tilgang til partneren din mobiltelefon i ti minutter om gangen uten ham eller henne å finne ut. Ti minutter ikke imidlertid svært lang, så det ikke bør være for vanskelig å finne en god tid.


Vil noen forslag? Vurdere venter for partneren din til å ta en lang dusj, gå til butikken uten hans eller hennes telefon, eller gå i dvale før du gjør. Du må velge den beste tiden basert på begge tidsplanene.


Trinn to:


Nå som du har på telefonen, må du få tilgang til i samtaleloggen. Vi trenger å kunne finne alle samtaler som har kommet i og borte ut.


Nå, få et stykke papir og skrive ned alle telefonnumrene kan du finne i loggene. Dette bør ikke ta svært lang, selv om telefonen har en rekke samtaler i den. Når du er ferdig, sette telefonen tilbake nøyaktig hvor du fant det.


Det tredje trinnet:


Dette er det siste trinnet, og den som vil fortelle deg om det er noe fishy skjer i ditt forhold.


Nå er når du vil finne ut akkurat hvem som eier hver telefonnummer på listen du har gjort. På den måten vil du vite akkurat som partneren har tilbrakt hans eller hennes tid på å snakke med.


Hvis du ønsker å få detaljene om et telefonnummer eier, vil du måtte bruke noe som kalles en omvendt telefonoppslag. Dette er nøkkelen til å fange en partner som er juks.


Motsatt telefon lookups kan du bruke et telefonnummer for å finne ut viktige detaljer om personen som eier telefonen. Du vil finne ut personens navn, adresse, arbeidsplassen og mye mer.


Det er mange tjenester tilgjengelig online for å gjøre dette. Mens de koster noen få dollar, vil den totale prisen er verdt det. Sikre at du finner et selskap at kostnader a en gang avgift, og gjør det mulig å kjøre ubegrenset søk. På den måten vil du bare betale en gang, men du kan søke etter alle tall på listen.


Nå, kjøre en omvendt telefonoppslag på hver av tallene du tok ned og få detaljer på personen. Når du har kjørt søket, kan du se over listen og se etter noe mistenkelig. Mesteparten av tiden, vil noe uvanlig hoppe ut på deg.


Dette er en av de enkleste måtene å fange noen som er utro, uansett hvem det er. Det er en kraftig, men enkel måte å sikre at du kan få sannheten.


Husk å se etter en omvendt cell phone lookup service som tilbyr ubegrenset søker etter en flat avgift. Dette vil gjøre denne strategien svært billig.

No comments:

Post a Comment