Tuesday, February 28, 2012

Her er hvordan å fange en juksemaker! Finne ut om din kjæreste, kjæreste eller ektefelle er en juksemaker!

I nesten halvparten av alle relasjonene der ute, er en eller andre partneren juks. Dette er ikke den mest behagelige av statistikk, men det er sant - mer og mer relasjoner er slutt fordi folk er uærlig. Hvis du er bekymret om betydelige andre er å lyve for deg, er her en måte å finne og et verktøy du kan bruke til å fange en juksemaker.


Det er ikke vanskelig å gjøre, og du vil ha ditt svar i bare noen få timer fra før du starter. Her er fremgangsmåten brutt ned bare.


Step One:


Denne delen er den vanskeligste. Må du Kontroller at det er en tid når du er i stand til å få hendene på signifikante andre mobiltelefon for ti minutter eller så, uten ham eller henne å vite det. Det er ikke nødvendig å se på det for lenge, så å finne en god tid vanligvis er ikke vanskelig.


Vil noen ideer på når og hvordan gjør dette? Vurdere venter for din partner å ta en lang dusj eller gå til butikken og la telefonen bak. Venter på din partner å sovne er et annet valg - disse har alle blitt brukt av andre, men livet ditt vil diktere den beste tiden.


Trinn to:


Når du har klart å få telefon, er det tid til å delta i samtaleloggen. Må du være i stand til å ta en titt på alle samtaler som har gått ut, i tillegg til alle de som har kommet i.


Bruke et stykke papir, en bærbar PC eller enda en datamaskin til å ta ned alle tall du vil finne. Som bør ikke ta mer enn fem til ti minutter, selv for telefoner med en rekke samtaler. Når du er ferdig, kan du gå tilbake telefonen til hvor du fant det.


Trinn tre:


Dette er det siste trinnet. Det er også en som vil fortelle deg hvis det er noe rart skjer med partneren din og ditt forhold.


Nå er tiden for å finne ut hvem som eier hver telefonnummer på listen du har gjort. På den måten vil du vite nøyaktig hvem viktig person i livet ditt tilbringer sin tid å snakke med.


Ønsker å finne ut informasjon om eieren av et telefonnummer? Du trenger å gjøre det som kalles et omvendt telefonoppslag. I dette tilfellet vil det være nøkkelen til å fange noen som er juks.


Motsatt telefon lookups kan du ta et telefonnummer og finne ut alle detaljer om eieren av den er koblet til telefonen. Du får sine navn og adresse, som vel så detaljert data i bakgrunnen.


Du må bruke en tjeneste som spesialiserer seg på motsatt telefon lookups å gjøre dette. Mens de koster litt, er det ikke dyrt. Pass på at du velger et selskap som bare kostnader en gang medlem leverer avgift, og du vil kunne betale én gang og kjøre ubegrenset oppslag på alle tall på listen.


Nå, må du kjøre oppslagsfelt reverse telefonnummer på hver og en av disse tallene som du skrev ned. Når du får informasjon, Skriv ned detaljene. Se på den senere for å se hvis noen mistenkelig samtale aktivitet eller navn hoppe ut på deg.


Dette er en av de enkleste måtene å finne ut om dine mistanker er oppfylt og få informasjonen du trenger for å møte din kjæreste, kjæreste, mann eller kone. Det er en effektiv å fange en juksemaker og finne ut sannheten om ditt forhold!

No comments:

Post a Comment