Friday, February 3, 2012

Tegn på juks kjæreste - hvordan å fortelle Hvis din Boyfriend bedrar med disse hemmelige tegn

Du innse hvor mange tegn det kan være at din boyfriend bedrar? Vet du hvor enkelt det er å få øye på skilting og hvor enkelt det er å gå glipp av den mest åpenbare seg for? Vel, i denne korte artikkelen ønsker jeg å dele med deg noen av de enkleste og fortelle tegnene på en juks kjæreste, slik at du kan komme til sannheten gang for alle.


Tross alt, du fortjener sannheten, ikke du? Sørg for at du leser alle i denne artikkelen som det er et svært viktig budskap som følger med denne artikkelen, og som enkelt kan gjøre forskjellen mellom å vite sannheten, eller å bli løyet til i år...


Du leser sannsynligvis denne artikkelen fordi ikke bare har du tvil og mistanker om kjærester atferd, men også på grunn av en dypere lyver grunn. Av den grunnen er at uansett hvilken vei du ser på det, det er problemer i forholdet. Om det er tillit, kjedsomhet eller ellers, det faktum at du selv føler at din kjæreste kan være bedrager opp på deg, oppfylt eller ikke, er om et advarselstegn på forholdet trenger oppmerksomhet.


Men tydeligvis du avtale ikke med et slikt problem hvis du ikke vet svarene bak om dine mistanker. Som i dette tilfellet er om han blir trofaste eller ikke. Når du har fått til bunnen av dette, kan du deretter gå videre til arbeider mer effektivt med andre forholdet problemer...


De viktigste problemene du står overfor når prøver å fange din kjæreste ut, eller i det minste komme til sannheten én måte, eller en annen, er at han ikke kommer til å fortelle deg en ting, selvsagt.


Dette betyr at du må gjøre litt verket.


For det andre, det andre store problemet du står overfor er at hvis han finner ut hva du gjør, i form av prøver å "fange ham", han kommer til å dekke sine spor mer enn noensinne (forutsatt at han er skyldig). For eksempel, han kan betale mer oppmerksomhet til du, han kan forberede unnskyldninger før ser du etter jobb... osv.


Før du begynner å undersøke, Sørg derfor for at du holder den lave tasten. Ikke la ham finne ut!


Her er et par av mer vanlige tegn på at din kjæreste bedrar opp på deg (se nederst i denne artikkelen for resten)


Tegn for juks kjæreste # 1 - telefonen atferd


Vanlig henge opp


Har du lagt merke til ham snakke på telefonen og deretter plutselig henger når du går inn på rommet eller kommer innen lett høre fra ham? Hvis dette skjer regelmessig, er det en ganske tankevekkende tegn som han skjuler noe fra deg. Imidlertid ikke hoppe i pistolen ennå, så han kan bare planlegge en overraskelse ferie eller en gave, og du ville absolutt ødelegge ting hvis du hoppet til konklusjonen om feil for tidlig.


Beklager, feil nummer


Dette fungerer begge veier, enten en mystisk kvinne kaller du plukke opp telefonen, og umiddelbart hun sier "Oh sorry, jeg tror jeg har feil nummer", eller på den annen siden, kan du merke at din kjæreste plukker opp telefonen mens du er i nærheten, og sier "Beklager, jeg tror du har fått feil nummer", som han innser at det er hans andre kvinne på telefonen, og du er satt rett ved siden av ham...


Mystery historie


Folk flest gjør ikke et bevisst forsøk på å slette alle deres ringer ID historie og tekst aktivitet på sine telefoner. Hvis du oppdager at din kjæreste telefonen er konstant "tørke av feilfri" av alle ringe historie, tekster og dialled tall, dette er ofte et tell tale tegn - særlig hvis han aldri brukt til å viske ut denne informasjonen før. Tenke på det, hvorfor ville han starter nå? Og hvorfor ville han må? Hva er han redd for?


Selvfølgelig, er dette bare noen av de mange måtene du kan begynne å bygge opp et solid tilfelle av om din boyfriend bedrar på deg eller ikke. Men et ord av advarsel:


Hvis du misjudge situasjonen, kan du ende opp blåser alt. Det er noe som er vanskelig å leve med, stole på meg. Kontroller at du er i stand til å samle den sanne fakta før selv tenker om å nevne eller konfrontere din kjæreste om hans siste atferd.


Derfor bør du lese min HORROR story over på http://signsofacheatingboyfriend.com om min egen juks erfaring, og akkurat hva jeg gjorde for å finne sannheten før jeg gjorde en stor feil som så mange andre folk gjør...

No comments:

Post a Comment