Sunday, February 12, 2012

Tegn på en juks ektefelle

Ingen liker å føle at de er å bli løyet til, spesielt når deres ektefelle er involvert. Grunnlaget for tillit og ærlighet er en viktig del av ekteskap, og uten den forholdet vil aldri lykkes. Dette er hvorfor selv de minste mistanke om en affære må bli undersøkt. Selvfølgelig må du være forsiktig så du ikke anklage urette din ektefelle, og dette er grunnen til at du bør tilnærming saken som "uskyldig til skyld er bevist". Som blir sagt, det er noen tegn på en juks ektefelle kan du se etter uten jeopardizing ditt forhold.


Virkemåter endringer


Det er vanligvis ganske lett å identifisere endringer i Ektefellens virkemåten mønster, siden du har vært sammen så lenge. De kan vises nervøs eller engstelig når telefonen ringer, eller når de bruker familiens datamaskin. Du kan også se dem som betaler mer oppmerksomhet til deres utseende og klær. Dette er bare noen av tingene som kan angi en ny kjærlighet interesse.


Plutselige endringer i tidsplanen


Hvis partneren som pleide å være pålitelig i tidspunktene som de kom hjem fra arbeid, men plutselig har blitt sent kan det grunn til bekymring. De kan også ha unnskyldninger for å gå ut på sosiale hendelser, eller at de må reise mer. Selv om dette er absolutt akseptabelt innimellom, er en konsekvent mønster av disse hendelsene unaturlig. Alltid be om fullstendig detaljene bak en endring i tidsplanen, og følge opp med et kall til sin mobiltelefon, slik at de er å fortelle sannheten.


Humørsvingninger


Selv gjennom du kan føle emosjonelle belastningen når din ektefelle bedrar; faktum er at presset av uærlig atferd vil komme til dem også. På grunn av dette, kan du se plutselige endringer i humøret. Liten argumenter kan slå til store konflikter, og selv kan være etterfulgt av overveldende unnskyldninger. Din ektefelle kan til og med opprette et oppvarmet argument bare som en unnskyldning for å forlate huset og besøke sine lover. Disse typer ustabil svinger kan være en indikator på noe annet som skjer bak lukkede dører.


Frakobling


En av de vanligste svarene å alle ekteskap problem er tilbaketrekning. Partneren kan begynne å ignorere du eller synes fjernt med deres svar. De kan svare på alle spørsmål med ett ord er avhengig av, eller bare ved nodding hodet. Ved å gi deg den kalde skulderen slippe de å diskutere deres dag eller svare på eventuelle spørsmål som er relatert til deres atferd. Dette er hvor du må bli kreativ med samtale å bryte gjennom vegger som de har satt opp.


Disse er bare noen av tegnene på en juks ektefelle. Mens det er mange mer, fokus bør være på erkjennelsen av bred problemet endringer som forteller deg at noe er annerledes. Husk at du ikke kan anklage din ektefelle av noe før du har tilstrekkelig bevis, og dette kan kreve litt graving på din del. Bare Vær forsiktig så du ikke bli tatt med mindre du er sikker på at du kan finne bevis. Du ønsker ikke å risikere at ekteskapet på ren spekulasjon.

No comments:

Post a Comment