Monday, February 20, 2012

Du bør fortelle en ektefelle om en affære - 4 elementer som må vurderes

Om du skal fortelle en ektefelle om en affære er et svært komplekst og personlige spørsmål. Her er 4 elementer som må vurderes når du foretar beslutningen om deg selv.


Punkt 1: Den etiske dimensjonen: feltet av etikk kan deles opp i stor grad i to leirer: gode og høyre. Det gode - kalt teleological synspunkt - understreker gjør hva som er best i ultimate konsekvensene av en handling. I mellomtiden, høyre - kalt deontological synspunkt - understreker natur handle selv. I form av juks på din ektefelle: Hvis du er i første leiren (gode), du kan føle det best å ikke nevne din diskresjon til din ektefelle Hvis du føler at ditt forhold ville være bedre på den måten. I mellomtiden, hvis du er i den andre leiren (høyre), du kan konkludere at høyre er rett, galt er galt, og derfor må du fortelle din ektefelle om hva du gjorde.


: # 2 Den sosiale dimensjonen vare: Avsløre at en har jukset kan ofte føre direkte til en umiddelbar break-up, siden ektefelle høre dårlige nyheter kan føle at slaget er mer enn de kan håndtere. Men det er også større sosiale sirkel for deg å vurdere før du fortelle din ektefelle: har du barn? Hvor nær er du å din utvidede familier? Du deler mange venner felles som ville bli ødelagt av en breakup? Hvordan ville en breakup på grunn av påvirker alle de andre mennesker?


Element # 3: Den psykologiske dimensjonen: som juks ektefelle, må du spørre deg selv årsakene til hva du har gjort. Var det ut av en grunnleggende mangel på respekt eller omsorg for din partner? Var du følelsen ulykkelig i ditt forhold og nødvendig å søke ekstra oppmerksomhet andre steder? Eller har du falt ut av kjærlighet med din ektefelle? Svarene på disse spørsmålene vil peke deg i retning av enten behovet for å fortelle din ektefelle sannheten, eller for å holde ting under wraps og bare forplikte seg til å velge en trofast veien fremover.


: # 4 Den fysiske varedimensjonen: Hvis juks har blitt satt i fare for sosial sykdommer som venereal sykdom eller AIDS, må du først få deg testet for disse sykdommer, og i mellomtiden satt alle seksuell kontakt med din ektefelle på vent. Dette aspektet av juks er en av de potensielt mest truende til både deg og din ektefelle. Selv om testene viser at du er sykdom-fri, må du fortsatt Husk potensielle ukjent sykdom-relaterte effektene av en diskresjon når du går fremover.


Noen mennesker føler at å fortelle en ektefelle om en affære er et absolutt must for en rekke grunner som er nevnt ovenfor, gitt at for noen mennesker det er religiøse, åndelig eller karmic aspekter av confessing wrongs en har gjort til andre. Andre føler at under visse omstendigheter er det best å sette episoden bak deg, og prøv å helbrede forholdet. Dette er til slutt en svært personlig beslutning, men ved å ta hensyn til de forskjellige dimensjonene av din beslutning om bedre informert for å gjøre den rette for deg.

No comments:

Post a Comment