Wednesday, February 8, 2012

Videoovervåkning kan ta din Two-Timing Lover eller ektefelle

Uansett hvor mye du bo på vakt, kommer noen til å ligge og jukse på deg. Ingen vil spare deg fra får vondt, ikke engang mannen utvekslet "jeg dos" med. I stedet for å kjøre en video overvåking av din mann og hans elskerinne, tenke på andre måter å fange ham no flagrante. Ingen anelse om hvordan? Les videre.


Når "I sykdom og i helse" blir bare ren syke


Ønsker ingen å spille en tosk, og ønsker ingen en ødela ekteskap enten. Men når det blir tøft, tøff definitivt har til handling. Ikke behov for at video-overvåking og privat etterforsker ansette ting. Alt du trenger å gjøre er å se på din mann og observere. Det bør være forteller-tale signs ingen hulking macho kan skjule fra en kvinnes prying eyes.


Det er mange ting du kan gjøre for å fange din mann red-handed som å ha noen spionere ved hjelp av Videoovervåkning. Men det vil ikke fungere hvis din mann er perfekt tellere. Sjekk hans handlinger tett, men husk å være fjernt. Du ønsker å unngå disse oh-så-høyt konfrontasjoner. Ikke ennå.


I stedet, kontrollerer du følgende ut:


* Ta en god titt på hans utseende og observere hans grooming. Han bruker faddish skjorter og bukser? Er han mer bevisst på hans utseendet til måten han deler hans hår?
* Sjekk ut hans kredittkort utgifter. Kjøpte han blomster eller smykker som du ikke har mottatt?
* Er han går til partene alle av hans lonesome i stedet for å ta deg langs måten han pleide å?
* Ved sengetid, gjør han slå ryggen på deg og si han er ren lei?
* Gjør han mange unnskyldninger for hans fravær?


Hvis alle hjem rettsmidler ikke bruker teknologi


Dette er hvor kameraene, detektiver og alle spionere kommer. Når du er fremdeles ikke klarer å presse alle saften fra ham, forberede at video-overvåking og post unna. Dette er hardt arbeid, men til slutt det er verdt det. Bli advart, skjønt, at hva du kan se kan rive ditt hjerte til filler.


Bruk overvåking systemet som en proff. Bla gjennom de forskjellige batteri-opererte miniatyr-kameraene, en GPS-sporing for å spore bilen hans dag og natt, og et sett med picklocks snuse åpne hans låst skuffer når han ikke er rundt i huset. Du kan også spørre en venn der hvor å bli denne programvare som kan låse opp passord til hans e-postkonto. Når du er desperat å vite hans skitne hemmelighet, vil du prøve alle midler, rettferdig eller stygg.


Plante en miniatyr spion kameraet på passasjer side av bilen hans. Som sikkert vil gi deg en full glimt av rivaler og bilder tatt ville holde i retten hvis situasjonen forverres til skilsmisse proceedings.


Kan være dyrt å ansette en detektiv å spionere på din mann, og gjør Videoovervåkning tar deg unna barna. Men hvis det er verdt ofrene, hvorfor ikke? Men hva er formålet for å gå gjennom alle disse problemer? Gå videre hvis:


* Du vil bruke en skilsmisse.
* Blitt fysisk, verbalt og følelsesmessig misbrukt.
* Har blitt lurt på i år.
* Å miste din selvtillit respekt.


Inntil fanget, vil en mann fortsette å vri seg ut av situasjonen. Men når presentert med bevis spesielt fra innspillingen av din Videoovervåkning, det er ingenting han kan gjøre. Han kan selv ha uforskammethet å fjerne rettferdige sinne som smålig jealousies, men bevis er bevis, og hva annet kan være bedre enn som?

No comments:

Post a Comment