Sunday, February 26, 2012

5 Tegn til å fortelle Hvis din Partner er juks på deg

Har du mistanke om en bit av utroskap i ditt forhold? Jeg ville ikke bli overrasket som folk flest har vært på mottakersiden av dette en gang av livet. Vet du hva er verre enn å ha noen være utro mot du, og finne ut? Ikke å vite når den person er...


Det er ingenting verre i en relasjon enn mistillit, så du trenger for å håndtere problemet raskt før kjærlig forhold du hadde begynner å smuldre. Du vet hva jeg mener, hvis du mistrust noen så de kan fornemme det og du behandle dem annerledes, dette blir til vrede og harme fra både mennesker involvert og forholdet til slutt er død i vannet. Så hvordan kan du fortelle? Hvordan kan du sikkerhetskopiere din gut instinkt og være sikker nok å konfrontere din partner? Vel Her vil jeg diskutere 5 måter du kan fange opp litt mer informasjon.


Logg # 1:


Det danner en avstand mellom deg. Noen par er åpne og Lukk, andre er ikke, men uansett hva det vil være ganger når du betro i hverandre og slå til hverandre for å støtte. Du kan legge merke til at til tider de vanligvis ville snakke med deg og de er mindre kommende, kanskje når de ble understreket ville de komme til deg, eller når de var opprørt. Dette er vanligvis fordi de prøver ikke å være så åpen med deg de føler seg mindre av en forbindelsen på grunn av skyld.


Logg # 2:


Kjøper nye ting som er enten ut av tegn for dem, eller loven av å kjøpe nye ting er et oddetall. Noen mennesker får inn i vanen med å ha samme klær og parfyme/aftershaves osv, og sjelden kjøpe nye ting. Hvis den samme personen deretter plutselig beslutter å gå ut og få en rekke nye klær bør du være mistenksom overfor deres motiver (kan være en våren ren, men du må sjekke!). Like, hvis du partner er alltid veldig forbeholdt i sine valg og plutselig de begynner å kjøpe mer risqué klær, eller selv den andre veien runde, må du se etter de andre tegnene å se om noe kommer.


Logg # 3:


De blir mer defensiv og rask til vrede. Skyld gnaws bort på deg fra innsiden, og ofte uskyldige kommentarer som, 'Tok du fjernkontrollen?' kan utløse den skylden og de svare i en ute av tegnet måte. Hvis de synes å tro du anklage dem hele tiden kan så det være en grunn bak at...


Logg # 4:


Blir for fint. Husk å se bare for atferd som er utenom vanlige, hvis partneren er alltid hyggelig og gjør fine ting for deg deretter dette skiltet kan ikke skje. Igjen stammer dette fra skyldige følelser, i et forsøk på å assuage deres skyld, så de overcompensate ved å være altfor hyggelig å du, nesten som om de kan 'motvirket' negative loven av utroskap med en positiv. Hvis du begynner å få din favorittmat skal hele tiden og gaver, så som øke noen flagg i psyke.


Logg # 5:


Uvanlig eller uvanlig høy bruk av mobiltelefoner/e-post/the internet.


Nyere undersøkelser viser at 30% av folk innlegg online personlig annonser er gift.


I La oss innse det, hvis du er involvert med noen, så du har en tendens til å ønske å kontakte dem hele tiden når du er borte fra dem. Selv den mest udugelig utro partneren i verden vet at hele tiden møte person skal få deg fanges, så hva gjør de? De ty til mer passive kommunikasjonsmetoder. Du vet de normale bruksnivået for din partner på telefon og Internett, hvis du ser det stiger så prøver å dra dem bort, hvis de får en defensiv og angry… du kan være til noe.


Så hva gjør du nå? Hvis du ser nok tegn deretter du kan bli rettferdiggjort å møte dem direkte, men bare hvis du er sikker på at, som er galt vil trolig bety slutten av forholdet allikevel. Eller du kan leie en privat etterforsker, disse profesjonelle er dyktige i oppfølging og sporing folk både online og offline. Visste du at du kan ha et søk som er gjort for e-postadressen til partneren din på hundrevis av dating nettsteder på en gang? Eller spor tilbake den lyssky e-posten og finne ut hvem som ansiktet bak skjermen er? Hva med sporing som ukjent tilbake til kilde?


Du kan selv ta denne mobiltelefonen eller Blackberry og hente alle slettede meldinger og bilder ved hjelp av en tjeneste kalt hånd holdt Digital Forensics.


Deretter med bevis i hånd kan du ta en avgjørelse og få livet på rett kjøl igjen

No comments:

Post a Comment