Thursday, February 9, 2012

Er Dating en Two-timer verdt innsatsen?

Hvis du leser dette, er sjansene du har datert en mann som du likte spesielt. Han må være en mann som syntes sensitive og hyggelig. Kanskje alt var fint for en stund-til slutt han drev bort. Det må ha vondt når senere, du fant ut at han datert en annen kvinne han datoer du på samme måte på og av.


Du er sannsynligvis dingler på ideen om at med gode tider brukt sammen og spesiell øyeblikk delt, som du hadde gikk aldri tapt. Dypt inne i deg vet du at du kunne annen klarer å få kontakt med ham. Bare vil denne gangen, du sannsynligvis være sikker på at han vil være virkelig interessert i å forfølge en dypere relasjon med du-kanskje noe mer spesielt enn hva du hadde.


Før du selv tenker på hundre stykkevise strategier for å vinne ham eller gjøre ham komme tilbake til deg, er her noen få ord av råd.


Du kan kalle det gjensidig attraksjon, kjemi eller kjærlighet. Men i navnene uansett hva du kaller det, det betyr ikke samme som word-forpliktelse. Er han klar til å bli følelsesmessig involvert? Eller kanskje, hva du mener for å være ekte følelser mellom to av dere er faktisk falske forutsetninger. Ikke bli overrasket når du snart innse at det du trodde du hadde med ham var faktisk illusorisk.


Hvis du ikke har grasped hans skjærende signaler av disinterest og kalde skuldre, bare spør deg selv: er han klar til å komme inn i en alvorlig relasjon med hvem som helst? Og ikke du bare lurer på, hvis ditt forhold betydde noe til ham, hvorfor dato en annen kvinne? Dating en annen kvinne er et klart signal at han ikke virkelig klar til å få alvorlige med deg, eller kanskje med noen i øyeblikket. Det kan ta en stund for ham å involvere mye av seg selv, sin tid og krefter med deg.


Det er viktig for kvinner til å innse at det er menn som synes det er vanskelig, om ikke i det hele tatt umulig, å gjøre en alvorlig forpliktelse. Noen menn bare smakstilsetning deres frihet for mye. Ironiske av det er at de forstår fullt psyke av kvinner-som i ingen måte kvinner ville bo i et intimt forhold uten en klar sjanse til å produsere forpliktelse. Hva skjer er at menn – så flinke som kan være – dingle før deres kvinner, håp og forventninger, bare for å lede dem litt lenger. Ikke noen kvinner falle i denne fellen.


Gitt denne situasjonen, hvordan en kvinne omvendt skjebne? Enkel. I stedet for sulking og kjører for ham i desperasjon, er det bare å gjøre motsatt.


En av de fantastiske ideene om kjærlighet er at kjærlighet er en gave av seg selv. Husk at før du kan gi og godta kjærlighet, må du vite hvem du er, hva du ønsker, hva du trenger og hva du kunne gi i en relasjon. Mens din mann er opptatt med sine egne saker, er det best å fokusere på kjærlig selv. Kanskje det er på tide å gjøre nettopp det, og du vil være klare når rett mann kommer.

No comments:

Post a Comment