Saturday, February 25, 2012

4 Tegn din ektefelle er juks bruker Internett

Har du en følelse din ektefelle bruker Internett til å jukse på du? Hvis du tror de er, er her fire tegn som du trenger å vite om hvordan de kan bruke Internett til å jukse på deg.


Med Internett har det blitt mye enklere for menn og kvinner å jukse på deres ektefelle. Det har vært en studie gjort som viser 44% av menn, og 27% av kvinnene har jukset på deres ektefelle ved hjelp av Internett.


Fange noen juks på Internett er faktisk vanskeligere å gjøre. Så du må se etter skilt 4 bruker din ektefelle Internett til å jukse på deg.


En: Hvis din ektefelle er bor online alle tider på dagen eller natt, og de ikke har en Internett-bedrift eller en annen berettiget grunn for tid anvendte online, så dette er en god signere som din ektefelle bedrar opp på du over Internett.


To: Er et annet godt tegn din ektefelle er juks når du går inn i rommet der datamaskinen er og de minimere eller lukke den virkelig raske.


Tre: Hvis din ektefelle har passord beskyttet datamaskinen plutselig når de aldri gjorde dette før. Eller når de endrer passordet for datamaskinen til noe som du ikke vet så dette er et godt tegn som de prøver å skjule noe, som vanligvis betyr de er juks online.


Du kan casually oppdra passordendringen til din ektefelle og deretter se på deres reaksjon. Blir de irritabel og fiendtlig? De gir deg en forklaring og tilby å fortelle deg at det nye passordet?


Fire: Du finner at hver gang du får på datamaskinen historien har blitt renset? Hvis du gjør er dette et klart tegn på at din ektefelle prøver å skjule noe fra deg.


De fleste folk vil bare rense ut sin historie hver par måneder. Hvis du legger merke til loggen blir renset ut hele tiden vil du spør din ektefelle om dette og se hva deres reaksjon er.


Finn ut hva grunn de gir deg. Hvis du ikke merker historie blir renset ut hver dag, men du fortsatt mistenker at din ektefelle for juks, så kan du sjekke historie-posten for å finne ut hvor din ektefelle Hvis tilbringe tiden på Internett.


Hvis du oppdager noen av disse 4 tegn din ektefelle bruker Internett til å jukse på deg må du møte din ektefelle om dem. Finn ut hva de sier, men husk at de sannsynligvis ikke vil være sannferdig med deg.


Juks ektefeller ikke vil bli tatt så de vil gjøre alt de kan for å gjøre deg tror at er du tenke på ting. Bare husk på tegn du har sett på, som gjør at du tror de er juks.


Pass på at å gjøre leksene dine før du leier en privat etterforsker. Et Internett-søk på navnet etterforskere for å se hvis de anses en ekspert eller myndighet i en undersøkelse. Også gjøre et søk på webområdet navn og firmanavn å se hvis deres er Internett innlegg fra tidligere klienter som enten fornøyd eller ikke.


Siste sjekk ut priser og snu ganger for resultatene. Er de konkurransedyktige? Vokt dere for selskaper som er for billig og tilbyr "instant" søk. Denne informasjonen vil nesten alltid være unøyaktig og ut datert. Være leery Hvis du ser et nettsted som tilbyr "ubegrenset" søker etter en lav pris. Hvis det ser ut for godt til å være sant det vanligvis er.

No comments:

Post a Comment