Tuesday, February 14, 2012

10 Grunner til hvorfor kvinner utro

Folk tror ofte at kvinner er mer rettferdig kjønn og er lite sannsynlig å være den som jukse på deres ektefeller, men det synes at troen vil nå være en ting fra fortiden. I dagens samfunn, har studier vist at kvinner er like sannsynlig å være bedrager opp på sine ektemenn. Imidlertid en ville deretter tenke, ville årsakene bak en kvinne som juks på hennes mann være de samme som de fra en mann snyting på kona? I denne artikkelen, vil vi se på noen av disse årsakene.


# 1 Hørt dette sitat før, "en sulten mann er en sint mann"? Vel er en ensom kvinne, en veldig ensom kvinne. Sannheten er kvinne ikke liker å være alene uten enhver bedrift. Når en kvinne er igjen til seg selv ved hennes ektefelle, er de sannsynlig å hodet ut til å søke etter saker. Dette er enda mer så i et utilfredsstillende forhold der det kan bli veldig ensom for en kvinne. Også, slike ensomhet er enda verre enn det når de er enkelt!


# 2 Selvtillit til en kvinne er svært viktig, og kvinner som føler at de er unattractive er ofte sannsynlig å søke for praises fra andre mennesker. Bare tenke på det, en kvinne som er stadig critiqued av hennes mann som unattractive og ikke vakre går ut en tur og oppfyller noen som setter pris på henne. Praising henne for hennes skjønnhet og chatte med henne, ville ikke kvinnen føle så mye mer tiltrukket noen som er i stand til å gjøre henne bra?


# 3 Helvete har ingen furie som en kvinne scorned. Hevn er den absolutte beste måten å komme tilbake på en juks ektefelle. Kvinne komme tilbake på sine ektemenn å forholde seg til samme smerten som ble påført på dem. Kanskje det var en affære eller svik, men hun vil føle så mye bedre å vite at han i stedet for hun er på mottakersiden av smerte.


# 4 Kvinner som spenning, det være seg i sex eller inne deres forbindelser, de liker ikke å gå gjennom en relasjon som opplever det samme kjedelige ting igjen og igjen. Som et resultat ser de til saker å krydre opp livet.


# 5 Med flere kvinner som arbeider i disse dager, det er ikke rart at de blir mer 'fristet' av de kjekk og yngre kolleger de oppfyller på jobb daglig. En yngre, kjekk og høyere betalt hunk ville definitivt være mer tantalizing enn den gamle strekning tilbake hjemme på rett? Med økt eksponering for flere av motsatt kjønn, ville tendens for kvinner å ha saker åpenbart stige.


# 6 Sjefen har en affære med hennes sekretær, et kjent scenario? Arbeidslivet bringer i faktorer for sent arbeider netter og selskapet hemmeligheter i en kvinnes liv. Dette vekker noen form for intimitet som oppfordrer til fødselen av en affære.


# 7 Forsiktig er ikke bare reservert for før sex i en affære, men heller det starter mye tidligere mens du går gjennom bevegelse av livet. Når du går til en pub med din ektefelle, ville det være OK med deg hvis din ektefelle flirts tilbake til noen som synker dem tips? Forebygging er bedre enn kur, sørg for å snakke med din ektefelle om slike ting først før de oppstår, og du kan ha et bedre forhold med din ektefelle.


# 8 Akkurat som testosterone-fylt må oppfylle deres seksuelle behov, en kvinne er ikke annerledes! Hun har Hvis hennes mann er ikke i stand til å gi henne hva hun trenger, flytter hun til neste beste alternativet. Bruke tid med din kone, selv etter at du traska din hjerne tørr under arbeid, det slår å ha din kone er i hvilemodus med din nabo eller din beste venn fordi du jobber så hardt for å gi for familien.


# 9 Kvinner er sensitive skapninger og krever deres ektefelle å være støttende av sine drømmer og ønsker. Hennes føler brydde seg å være den støttende i en relasjon ikke kan være lett, men det er meget viktig fordi den gir din kone en følelse av sikkerhet og lar, eller hun kan føle at du ikke er plaget om hennes liv.


# 10 Sist men ikke minst, unhappiness er rotårsak av nesten alle divorces og delt ups, enn si saker. Uten glede i en relasjon, kvinner ville se etter alternativer til å holde seg lykkelig, og de ville ikke stoppe før de finner en annen som kan gjøre dem føler deg glad, selv om det betyr å sove med dem.

No comments:

Post a Comment