Thursday, February 16, 2012

Chatrom Juksekoder - oppdage hvis din ektefelle er juks Online

Nå som Internett er tilgjengelig for millioner av mennesker risikoen for utroskap i samtalerom har økt også, og fører med seg faren for en virkelige affære. Disse online saker har økt fare for ekteskap sammenbrudd akkurat som fysiske saker. Cyber saker ofte oppstå når noen blir avhengige av samtalerom, men er det enkelt å finne ut om noen er en juksemaker chatterom?


Mange mennesker kan bli avhengige av online chat-rom, hvor de kan nyte seksuelt chat i sanntid med totalt fremmede. Et klima av permissiveness ligger mange av disse praterom og øyeblikkelige meldinger sendt privat mellom to personer tillate dem å engasjere seg i erotiske samtaler uten fare for å bli fanget av deres virkelige partner. Det er mulig å bruke visse skjulemodus programvare for å oppdage hva som er i privat meldinger, men det er for en annen artikkel.


Private meldinger av steamy variasjon er allerede ganske dårlig, men en annen måte for juks chatters å kommunisere er som... stemme. Selvsagt, dette vil være mer risikabelt og vanskelig å skjule fra noen lytter, men det alt det er behov for er litt privatliv slik at ingen kan høre å samtalen.


Og det er ikke alt...


Akkurat når du trodde det ikke kunne bli verre finner du at det gjør. Grunnet multimedieegenskapene til moderne datamaskiner er det nå svært enkelt å vise noen privat på deres webcam. Dette oppretter en helt ny dimensjon for to chatters. Det tar ikke et geni for å finne ut hva dette kan brukes til.


Så hva skjer egentlig i disse praterom?


Som de fleste mennesker i et chatterom er fremmede for hverandre er det enkelt å si ting uten forlegenhet. I samtalerom liten cliques-skjemaet, og noen av disse inneholder par som synes å ha mye til felles med hverandre, og de begynne å danne en følelsesmessig tilknytning med hverandre. Denne emosjonelle vedlegg kan utdype og gjør til en full blåst online elske affære. Dette er virkelig en type ekteskapet, og det er ikke ukjent for par å møte og å bli en ekte affære. Noen kan tro at det er alle ufarlig avkoblingen og at de gjør ikke noe galt, men deres ektefelle vil føle en dyp følelse av svik å vite at deres ektefelle har vært diskutert intime detaljer med en fremmed.


Hva forårsaker noen til å ha en cyber-affære?


Forskning har vist at det er brukt av noen personer som en flykte-mekanisme for å unngå problemer og realiteter normalt liv. Noen kan later til å være noen at de ikke på online.


For eksempel:


En ensom og sjenert mann kan anta personligheten til en varm lover og bli søkt etter av eldre husmødre som seg er posing som unge beauties. En vanlig husmor kan anta personligheten til en fantastisk skjønnhet og har henne plukke av menn som seg er akkurat som vanlige men som gjør de er en varm lover. Men det ville være en noen støt Hvis varmt elskere noensinne har møtt overveldende beauties i den virkelige verden.


Så, hva er den virkelige lærdommen her?


Her er noen tips som kan hjelpe deg med å avgjøre hvis partneren har en cyber-affære.


en) er partnerens hovedavdeling begrave å besøke samtalerom?


b) gjør oppholdet partner sent på datamaskinen mens du er alene i seng?


c) gjøre de kreve å stå alene, mens de er på datamaskinen?


d) de handler hemmelighetsfull Hvis du skriver inn i rommet mens de er på datamaskinen?


e) de får irritert når du lurer på hvor mye tid de bruker på datamaskinen?


f) er de på datamaskinen mer enn de er med deg eller familien?


g) føler du at de er neglecting husholdningen?


Hvis svaret på de fleste av disse spørsmålene er Ja kan da partneren være involvert i en cyber-affære.

No comments:

Post a Comment