Monday, February 13, 2012

Dating giftet seg med kvinner

Kjærlighet er blind, eller det er mange mennesker vil si, men tvert imot, kjærlighet er ikke blind, men elsker BLINDS! Mens andre er glad og lykksalig i sine egne relasjoner, er vi venturing i quicksand når vi skriver inn emnet av dating, gift kvinne.


Selvfølgelig, hvis du skulle date en gift kvinne, du allerede en tredjepart til et eksisterende forhold; mens vi ikke er i posisjon til å diktere livet ditt eller dømme om hva du gjør er rett eller galt, bør man virkelig tenke to ganger eller selv tre ganger før de bestemmer seg dating en gift kvinne. Videre, dating gifte kvinner kan være en svært følelsesmessig og fysisk drenering problem, spesielt hvis det ikke blomstre riktig.


Ikke så langt i det siste skjemaet nå, giftet seg med kvinner meste bo hjemme for å tendens til saker hjemme, men som kvinner begynner å ønske likhet og frihet, se vi mer av dem på jobb i dag.


Sammen med denne friheten, kvinner er deretter mer utsatt for andre der ute i verden, og har tendens til å være fristet til ekstra ekteskapelig saker akkurat som arbeider menn. Spesielt i en seksuell uvirksom relasjon, kvinner har en tendens til å se til andre menn for å tilfredsstille deres seksuell cravings og de vil sannsynligvis ikke stoppe på bare én person.


Mens du kan gå hodet over hæler for denne hot babe, kan hun faktisk ha motsatt følelsene for deg! Har du noen gang tenkt, hvordan trofaste kan en person som allerede er vist seg å være utro være? Mest gifte kvinner på jakt etter utenfor flings er ikke interessert i å ha en annen "seriøse" forhold utenfor. De vil bare ha noen til å tilfredsstille seg selv som er alle eller de er bare ute etter omsorg og elsker at de manglende i sitt liv.


Kaldt sannheten er at behandling et forhold med en gift kvinne kan være veldig tøff spesielt når du er konstant redd for å bli funnet som ikke mange ville trolig være enige med dine handlinger. Tenke på det, hvis du er noen gang funnet av mannen, er det ikke bare ruiner rykte for du og din elsker, det vil også bringe smerte og sorg til alle de tre partiene, og det ville være noe godt som kommer ut av dette. Med mindre du forteller meg, er du virkelig bryr seg ikke om lover, og seriøst, er du ikke klar til å inngå et forhold som du har ennå å lære å bry seg om andre halvdel.


Men hvis du er virkelig madly med henne og insisterer på bærer på forholdet som har en affære med henne frister du sterkt, deretter finne måter å ta henne mens forholdet varer. Dette omfatter å gi henne gleden at hun har lengter etter og oppmerksomheten hun trenger.
Noen regler Hvis du fremdeles insisterer på dating henne:


1. Har god sex - en gift kvinne starter en affære å ha het kjønn. Være bra i seng, og hun vil holde kjær for deg. Gjøre henne føler behagelige.


2. Hold mamma om saken - ikke start annonserer det til vennene dine om du ser varmt gift kvinnen. Ordet sprer seg som ild i vill, og det kan være ingen vei tilbake da. Prøve å holde den lave tasten. Du ville ikke at mannen komme jage etter deg, ville du?


3. Hold dine problemer for deg selv-det er hovedgrunnen til hvorfor hun er har en affære fordi hun har fått nok av mangel på kjærlighet og konstant ranting fra hennes mann. Hun har ingen behov for en replika av en mann som hun er allerede utro mot. Mest sannsynlig vil hun forlate deg for en annen mann for.


Hvis du fremdeles har vært woken fra sansene, la meg advare deg igjen, har en affære med en gift kvinne er tøff, og det er bare går å få hardere og mer komplisert. Så stoppe før det blir lenger verre enn det allerede er.

No comments:

Post a Comment