Friday, March 2, 2012

3 Enkle måter å fange en juks ektefelle

Når du har mistanker om at du har en juks ektefelle kan du føler veldig svak og sårbare. Du kan også føle at verden kommer til en slutt, og at jorden under føttene er svært ustabil. Du kan føle deg svært disorientated og kan ha en følelse som du er alltid clutching at straws.


Det er hvordan jeg følte når jeg mistenkt at jeg bodde med juks ektefelle. Så hva jeg gjøre for å finne ut om de var juks eller ikke. Vel brukte jeg følgende 3 enkle måter å finne ut om min ektefelle var juks.


1. Se på sine vaner. Når du bor, eller er rundt noen for en tidsperiode bli du vant til hvordan de fungerer. Folk er skapninger av vane, så det er lett å se om sine vaner er endret. Hvis noen tar plutselig interesse for å gå ut med venner som de aldri nevnt før en tirsdag kveld og deretter som starter alarm bells ringing. Du kan også legge til en plutselig interesse for en hobby som bare skjer for å ta dem ut av huset, og kan ikke inneholde du så dette kan også leses som en indikasjon som er opp til noe som de ikke vil du skal være en del av.


2. Se på deres holdning. Igjen være på utkikk etter endringer i deres holdning til deg, og hvordan de svare på spørsmål. Hvis du får følelsen av at ektefellen starter snakker på en måte som lyder vage, dvs. svar på spørsmål på en måte som sier jeg kommer med jenter/gutta uten minst å nevne noen bestemt Når utspurt vage, ikke bestemte deretter prøver de ikke å gi nok informasjon for å bli tatt senere. Noen vil uten noe å skjule vil bruke detaljene, som når utspurt si "... vel Steve og John var der..." i motsetning til svarer "know…the dere"


3. Se på sin telefon-aktivitet. Når en ektefelle bedrar blir vanligvis det en merkelig samtale et sted. Det er en å bli gjort eller en som kommer til feil tid. Sannsynligvis fordi de er lyve til den andre personen også, og vil måtte lage ordninger for å møte eller den andre personen ikke har tilgang til ekteskapelig situasjonen og kall ved en feiltakelse. Så se opp for din ektefelle ikke svare på anrop fordi de ikke kjenner nummeret eller changing rooms å ringe.


Med dagens teknologi har det blitt mye lettere å få beviset på at ektefellen er juks og mange mennesker har ansatt private detektiver å spionere på deres ektefeller. Det er ikke lenger en nødvendig regning som mange av produktene er tilgjengelige over skranke og kan brukes av alle uten at du behøver for spesiell trening, bare en vilje til å fange en juks ektefelle. Det er mange tjenester tilgjengelig i dag som bare ikke var tilgjengelig for noen år siden, noe som betyr at mye av heartache fra fortiden ikke må bli følt lenger.

No comments:

Post a Comment