Sunday, March 4, 2012

3 A�s. En Surefire måte å fange en juks ektefelle

Du er overbevist om at ektefellen er juks. Men hvordan vet du? Du kan fornemme at de er oppfører seg på en annen måte, men du bare kan ikke sette fingeren på den. Noe bare føles ikke riktig og din instinkt forteller deg at noe er endret, men ennå du fremdeles har tvil som alt ser ut til å være normal på overflaten, men din intuisjon er varsler deg om at alt er ikke hva den synes. Kanskje du ønsker ikke å kjenne sannheten, kanskje du er redd for hva du kan finne ut, eller kanskje du er bare forestille det men men det er fremdeles den merkelige følelsen når du får denne kyss adjø i morgen som du ikke vet hva din ektefelle er opp til for resten av dagen.


3 A er en surefire måte å vite hvis du har en juks ektefelle og kan hjelpe deg med å komme til vilkårene med det faktum at du har et problem håndteres, og du kan ringe beslutningen at du trenger å ta kontroll over situasjonen og få svar. Du kan være trygg på at selv om din ektefelle er en pathological løgner de vil fortsatt ha disse tell tale signs som de er opp til no good.


1. Utseende.


Når din ektefelle plutselig endres utseendet og tar kan mye mer innsats i hvordan de ser dette ofte være det første signalet for deg at noe har endret seg. Logikken blir det er enkelt, når en person er i ferd med å starte eller har startet en affære, så akkurat som mange fugler vil vise fjærdrakt beste. De har en ny funnet tillit, og de tror at alle medlemmer av motsatt kjønn finner dem attraktive slik at de må legge på sitt beste show. En ny interessen for mote, som endrer garderobe eller nye funnet interesse i skjønnhetsbehandlinger, eller å få en ny hairstyle kan være en juks ektefelle første giveaway tegn som har flyttet sine psykiske mønster.


2. Oppmerksomhet.


Når du finner ut at partneren gjør mer innsats for å være oppmerksomme og du føler meg overveldet med deres brå endring av libido da dette kan være en indikasjon på at ting er ikke hva de synes å være. Du kan ha trodd motsatt, men nei! En juks ektefelle er en smart liten skapning og deres økt libido tjener to formål. En det er en reaksjon på det faktum at de er sikkert å bli har mer stimulerende sex andre steder, og derfor deres libido går haywire, og de har å utvise dem et sted. Men en annen grunn er å kaste deg av av for sendt. Ved å være svært forelsket med deg de tror at du wont mistenker, eller ønsker å mistenker at de har noe ulovlig å skjule. Så pass opp av plutselige endringer i hvordan de opptrer som bunches av blomster ut av det blå, og hvis du finne deg selv å komme ned og skitne på kjøkkenbordet så ikke bare bør mikrobølgeovn har alarm bells ringing.


3. Aggressiveness.


Dette synes å motsi nummer 2, men det går hånd i hånd med det virkelig. Fordi på dette stadiet, vet du at noe er annerledes fordi du er nå med en svært forelsket, kledd godt, søte smelling personen som er alltid smilende, så du bestemmer deg å spørsmålet denne transformasjonen. Dette er når juks ektefelle blir aggressiv i sitt eget forsvar. De vil bli mer aggressiv enn normalt, og vil fly off i håndtere når du utfordre dem om bekreftelse for champagne du fant når du tilfeldigvis ser i deres jakkelommen. Aggresjon kan være det største episk dramaet du vil støte på eller i det er verre tilfelle, skru voldelig. Aggresjon er bare en annen måte å prøve og føre til forvirring og gjør du lurer på om du skal sint.


Så hvis din partner viser 3 A's, deretter kan du være trygg på at tiden har kommet for å få svar som du er berettiget til og kaller sine bløff gang for alle, og det er derfor det en totalt industrien viet til fange juks spouses.

No comments:

Post a Comment