Friday, March 30, 2012

Tegn på juks menn - utroskap begått av politikere

Opprinnelsen til utroskap


Historie er full av historier om politikere utroskap handlinger og frafalne virkemåten.


Napoleon Bonaparte, historiens mest berømte og kjente sønn, oppgitt hans sannhet: han sammenlignet strøm med kjærlighet, som hans elskerinne, og erklærte at han ville aldri la noen erobre det fordi han har kjempet for mye at noen til å komme og ta det bort eller streve det.


Videre, samme troen var støttet av en annen forklaring, rundt 300 år siden av kong Henrik VIII av England, under 1400-tallet.


En smart, sterk og bestemt unge menn, begavet med en funksjon som ledet ham mot makt og ambisjon, Henry endret historie når ved hjelp av hans ferdigheter han lyktes i å håndtere det britiske parlamentet og blitt tvunget til å utelate den katolske kirken og dens erfaringene. Han tok kontrollen over Englands kirke ledelse og hans hovedmål var å annul hans ekteskap med Katarina av Aragon skal kunne fortsette hans forhold til Anne Boleyn.


Selv om slutten-dagers politikk er rikelig med utroskap tilfeller, er hannegoet kritisk i den politiske verden som i alle andre områder. En politiker å ha en smiskeri virkemåte kan lide, og har en flail ego, og streve for å styrke sine reserver. Likevel, han kan lide fra en følelse av berettigelse, derfor å ha en sensasjon av immunitet fra samfunnsmessig perspektiv, og på grunn av at han opplever spenningen han begrunner indirekte hans gjerninger, mens setter pris sin status og talent til å engasjere seg i denne depravation.


Vanlige folk


Når politikerne har å gjøre med utroskap, skiller seg fra vanlige utro mann-klassen fremtiden direkte påvirker hans barn og familie ved raskt å spre konsekvensene av hans ekteskapet. Den politiker kone


er også i høylys, og når hun støtter handlingene av hennes mann, er det et klart bevis på deres sunt forhold, men når håndtere misforståelse deres forhold begynner å svekkes i folks øyne, dermed familien og statusen må lide. Det er derfor, et sunt forhold må holdes i rekkefølgen tåle offentlige skam.


Selv om de tilhører en annen sosiale klasse, handle politikere på samme måte som alle andre mennesker, forplikter og håndtering av utroskap på samme måte. Bare synlig forskjellen er at de får betydelig oppmerksomhet.


Clintons tilfelle


Det har vært vist at grunnet tunge oppgavene som den amerikanske presidenten, paret Mr. og Mrs Bill Clinton tilbrakte sammen bare 14 dager hver måned. Selvfølgelig, både partnere har nært beslektet interesser og har ambisiøse perspektiver, men i sin sak, på grunn av Fru Clinton aspiration for fallowing en juridisk karriere fravær av ekteskapelig kontakt har gått igjen av henne.


Likevel, i dag de fortsatt er sammen.


Måtte står overfor dens skam, har Mr. Clinton submissively støttet sin kone for å oppfylle sin politiske ambisjoner.


Det har vært oppmuntret holdningen at en offentlig mann må nøye støttes av hans kone, slik at han bruker dette ferdigheter og evner på et maksimalt nivå og utfører sine plikter i henhold til dette. Men i tilfelle av utroskap, begge partnere er skylden av publikum, og denne reaksjonen tar ikke hensyn til et faktum at begge er vanlige personer som er tvunget til å håndtere ekstraordinære situasjoner, og de ikke har flere ferdigheter når sette ansikt til ansikt med utroskap.

No comments:

Post a Comment