Sunday, March 11, 2012

Hvis du er juks Partner: Beat Home overvåkningskameraene Aka spion kameraer

Hvorfor du jukse på din Partner


Etter den første babyen, innenriks fronter får i en vanlig rytmen av waking tidlig for å forberede frokost, feed hubby og baby, rense huset, omsorg for baby, en liten ettermiddag nap, og matlaging middag. Sex blir en mekanisk handle fordi hubby er lei fra alle denne arbeide å kjøpe en ny oppvaskmaskin og gardiner. Ennå ikke i den store er ligaer, men han allerede planlegger å installere en Hjem overvåking systemet før du leier en nanny.


Men som tiden flyr, starter du lurer på om du er fremdeles attraktiv. Du lurer på om han fortsatt ser du som fersk-eyed 21 år gamle han møtte i bokhandel; har han ser noe annet enn en baby sitter, lage mat, hus renere og en sex partner? Hvor du har tre barn, hubby blir mer distrahert med arbeid og sex blir en grynt, en stønn og deretter bang. Det er.


På 38 er du moden for ekteskapet. Når en mann øyne du appreciatively, føler du fryser. Golly, en mann er tiltrukket til mat, barnepike, hus renere og denne! Når scenen er satt, du starter bedrager opp på din mann, og det er ingen retur, med mindre du blir fanget i flagrante delicto ved ditt hjem overvåkningskameraene eller din mann spion kameraer skjult cleverly rundt i huset.


Som en juks kone du har koner sammenføyde tusenvis av andre desperat som:


* Føle de er følelsesmessig neglisjert
* Ønsker hevn på en juks mann
* Ønsker pengene fra extramarital affære
* Ønsker en spennende
* Ønsker seksuell utvalg


Andre kvinner har saker fordi de føler seg elsket, og de blir forelsket i den nye partneren. Dette er følelsesmessig vanskelig fordi disse saker, vanligvis slutten på ekkel divorces og kampen om forvaring av barn blir enda utvikle.


Når du er juks, pass opp!


Men hvis du ikke kan hjelpe, men å jukse på din mann være forsiktig. En mann kan fortelle Hvis du er juks. Etter år for å være en flau bakgrunn, du blir omgjort til en fargerik og interessant mønster, men du love ikke sex lenger. Her er hva mann vil gjøre:


| Legg til spion kameraer til Hjem overvåking systemet uten din viten
* Trykk på telefonen
* Kjøpe et miniprogram for å plukke opp på innboksen
* Spør venner og familie for å holde en på deg
* Hemmelighet wire en tracking-enhet til bilen din
* Tid din dagligvarer og shopping


Med hjem overvåking systemet er her tipsene for å unngå disse lite imps:


* Ikke invitere lover til huset i det hele tatt.
* Ikke kle seg i soverommet og la ham se hvordan omhyggelig du primp opp for datoen.
* Ikke få oppskjørtet når telefonen ringer, naturlig handle som om det er hans mor ringer
* Holde opptatt; spion-kameraer kan fange du dag-drømme
* Ikke stol på at utstoppa leketøy han overrasket du med. Kaste det til skapet.


Hvis du mistenker at din nye hjem overvåking kamera har night vision, ikke la din dato slippe deg av hjemme. Det lønner seg å være forsiktig når du er juks på mannen din når du ikke er ennå klar for konsekvensene.

No comments:

Post a Comment