Thursday, March 15, 2012

Så du var den som lurt og nå vil Ex tilbake?

Så du vært utro mot din kjæreste eller venninne og de brøt med deg. Nå du ønsker dem tilbake rett? Situasjonen er ikke faktisk like ille som det virker, og jeg vedder på at en av de største følelser du kan gå gjennom akkurat nå er skyld på sin verre.


Den beste måten å forstå hvordan du kan vinne tilbake dine ex er å gå ut av deg skoene for et øyeblikk, og gå inn i deres sko. Tenke litt hvordan det ville føles Hvis du plutselig fant ut at din kjæreste eller kjæreste var utro til deg i stedet. For å komme i gang, er her to viktigste følelser som folk føler når de finner at de har blitt lurt på.


Umiddelbar første følelser er sinne. Hvis du kunne beskrive dine ex personlighet, hva var det? Hvis de er mer "usikre" type", er det mer sannsynlig at de vil bli sint på deg. Ikke bli overrasket hvis de er ut prøver å få hevn på deg ved "å se noen andre." Hvis du vil få din ex tilbake, ikke la denne kommentaren skremme deg. Du er ex fortsatt elsker deg, de kommer bare gjennom en ganske grov tid.


Bare være modne om det og godtar at de kan bli overveldet med følelsen av anger og vil prøve å gjøre alt de kan for å vise deg som. Ironisk nok, jo mer de vise deg, har jo mer de fortsatt følelser for deg. Gi dem noen plass og tid til å bare chill. I mellomtiden, prøv å være så forståelse som mulig.


Den nest viktigste følelser når håndtere utroskap er depresjon. Hvis du føler seg deprimert Zhuo fikk høre dette, hang der. Jeg vet det er grovt, men høre nyheter at din kjæreste eller kjæreste jukset på deg med noen andre, kan la sin verdighet i gutter, noe som gjør dem føler nesten hjelpeløs å bære. Hvis din kjæreste eller kjæreste er av mer "reservert type", det er mer sannsynlig at det depresjon vil nøle. Igjen, ikke bli overrasket hvis de gir deg "silent behandling" i noen tid.


Være like nyttig som du kan kommunisere med dem. Du kan vise dem at du bryr deg selv om det betyr bare kaller dem eller sende en e-post tilbake sier at hva du gjorde var galt, og at du gjør ditt beste for å gjøre det opp til dem. Hvis du kan legge til noen humor, det ville være awesome. Humor er alltid en god taktikk for å bryte isen. Det er normalt hvis de ikke svarer til deg så ikke få panikk, men husk, holde gjenopprettingsprosessen rulle. Ditt ex kan være ganske lonesome akkurat nå, så hvis du kan hjelpe dem ut ved å være støttende og gi dem positive tilbakemeldinger, selv om det betyr å styrke sitt ego litt. Dette vil hjelpe dem å huske noen av høyt minnene dere hadde det sammen. Håpe dette hjelper du og lykke i å vinne tilbake dine ex.

No comments:

Post a Comment