Wednesday, March 7, 2012

Juks tegn - hvordan kan du fortelle?

Noen ting er så avskyelige som en svikefull lover. Den samme tanken at en kjæreste kanskje ikke perfekt trofaste er nok til å holde oss om natten. Har hun hemmelige rendezvous med en annen mann? Bedrar han opp på du? Slike spørsmål plage oss ingen ende. Mange damer er saddled med utro ektefeller eller kjærester. Ofte kvinner tror det i deres sinn, men kan ikke komme til en klar konklusjon. Til tider kvinner havne lading sine elskere feilaktig. Dette kan være disconcerting, men det er tegn som vil la deg vite sikkert hvis din mann er faktisk besøker og for dette må du ikke utøve selv for mye.


Menn vise svært mange tegn som viser hvis de besøker. Det er en viktig indikator på en frafalne lover i emosjonelle viser gjort av slik mann. Men det er ikke lett å forstå eller løse emosjonelle signaler, siden dette er svært unnvikende og svak, spesielt i menn. Og en må ha bekreftelse før de kan absolutt tror disse. I alle fall, har håndtere følelser aldri vært en lett oppgave. Følelser er vanskelig å definere og underlagt mye endre. Over-charged følelser kan føre oss til falske konklusjoner og vi ende opp fungerende uvanlig. Åpenlyst uttrykte følelser kan også gi bort din hemmelig. Alt dette tross, emosjonelle reaksjoner er fortsatt den beste måten å bedømme selv utroskap av lover.


Her er noen måter å løse mysterier om hva følelser inspirerer hvilken handling i din kjære. Utvilsomt, en utro lover opplever et variert spekter av mange følelser, hvorav en skyldig samvittighet absolutt utgjør en stor del, til tross for hva glede han kan føle fra denne nye vedlegg. Selv om starter en affære kan gjøre personen i spørsmålet føler en viss glede forteller deres samvittighet dem deres atferd ikke er rett. Disse kraftige følelser når kombinert vil være synlig i hans uvanlig oppførsel, og du vil sikkert se ham oppfører seg på en måte som er merkelig og uncharacteristic.


La meg liste for deg visse egenskaper som du vil sikkert se om lover hvis de er faktisk juks:


1. Hans telefonregningen har et nytt nummer som er oppført på den og dataene viser at nummeret kalles ofte hver dag. Når du ringe dette nummeret en kvinnes stemme blir hørt i den andre enden.


2. Mange ganger på en dag når du plukke opp samtaler på hans mobile eller land line henger noen i den andre enden.


3. Han er ikke så interessert i sex, som han pleide å være.


4. Han gjør endringer i måten han kjoler og vil ikke forklare hvorfor.


5. Når du tar hans klær for en Klesvask vask kommer du over lite slips av papir som bærer ukjent tall.


6. Han vµre ikke sammen med deg så mye som han pleide å og foretrekker å bruke mer tid med hans fyren venner eller selv 'jobber sent'.


7. Han fungerer uberegnelig og belaster deg med disloyalty, hele tiden handler nidkjært.


8. Du kan lukte en kvinnes parfyme på ham på flere kveldene som han returnerer hjem sent. Det er den samme parfyme hver gang.


9. Hver gang han plukker opp telefonen går ut av rommet og snakker svært sakte inn i telefonen. Når du ber ham var som det var han sier det en samtale til arbeid.


10. Han gjør plutselige telefonsamtaler til deg og prøver å finne om du har gjort planer å våge ut senere med din familie eller dine venner.


Til tross for alle de ovenfor nevnte du må be your lover hvis han faktisk er utro til deg eller har en affære med en annen. Når konfrontert med dette spørsmålet vil hans reaksjon gjøre alt for klart for deg svaret. En feig person vil ikke scruple til å lyve om. Du må se hans ansiktsuttrykk svært tett derfor som vil sikkert gi ham bort.


Mens slutt et forhold kan være trist, er det nødvendig for deg å skille fra en partner som ikke er trofaste. Det er mye bedre hvis du kommer til å vite det harde fakta på tidligst mulig tidspunkt. En obligasjon som den andre personen ikke respekterer er en falsk, og vil bare gjøre deg ulykkelig. Bare ved å bryte vekk fra det kan du begynne livet på ny. Ikke på noe punkt er du å klandre deg selv siden en juks natur kan aldri bli fornøyd med noen en kvinne, og trolig vil fortsette denne ond syklus for mannen i spørsmålet.

No comments:

Post a Comment