Tuesday, March 6, 2012

Gift, men Dating personlig Ad-områder - er din ektefelle juks?

Visste du er gift, personlige annonse webområder? Disse gift personals er online datingtjenester som imøtekomme til gifte menn og kvinner som ønsker å jukse på deres ektefelle. Men de også tiltrekke singler som vil date gifte kvinner eller giftet seg med menn. Enkelte enkelt synes det spesielt seksuelt spennende for å være med en partner som er gift.


En enkelt mann kan finne det en sving på å sove med en gift kvinne fordi han er dominerende ektemannen eller det gjør ham føler ekstra maskuline å være i stand til å forføre en gift kvinne.


På den annen side kan en enkelt kvinne vil forføre en gift mann, fordi det gjør henne føler mer ønskelig å tenke at en mann kan være "stjålet" borte fra sin kone. Det er mer av en utfordring å single kvinnen å stjele en mann som er tatt.


Mange mennesker har filosofi som noe går mellom samtykke voksne. Hvis det er hvordan du føler det er fint, men i mange tilfeller disse gifte menn og kvinner har en kjærlig omsorg ektefelle hjemme som har ingen anelse om at deres ektefelle bruker et "gift men dating" webområde ønsker for å ha en online affære.


Er din ektefelle på et gift Personals område?


Det er noen trinn du kan ta for å se inn denne økende trenden og satt din sinn rolig.


1. Du burde vite alle e-postadressene dine ektefeller


2. Du bør spørre din ektefelle hvis de har noen hemmelige e-postkontoer, hemmelige sosiale nettverkssider eller personlige web-sider.


3. Du bør sjekke loggfiler i webleseren familiens datamaskin for å se hvilke områder som er din ektefelle har besøkt.


4. Du bør leie en profesjonell å finne noen hemmelige email regnskapet din ektefelle kan ha


5. Ansette en profesjonell for å finne ut hvilke dating tjenester e-postmeldinger som er registrert på.


Det finnes løsninger å denne bekymringen, og ingen skal leve i frykt eller usikkerhet om deres forhold og fremtiden for familien.


Det er online etterforskere som spesialiserer seg på undersøkelser som disse. Du kan for eksempel utføre en online utroskap undersøkelse og finne ut hvilke nettsteder besøker din ektefelle. Hvis du tror de har en hemmelig e-postkonto som også kan vises ved en etterforsker har som erfaring i cyber undersøkelser.


Disse typer tjenester tilbys online, og er svært billig. Du kan beholde en etterforsker så raskt som du vil kjøpe en bag på Ebay, og resultatene kommer via e-post. Mye raskere enn UPS ville levere denne vesken. Det er sannsynligvis mye billigere som en veske også.


Men du må stoppe og tenke på prioriteter. Hva er mer viktig? Den nyeste mote-setningen eller tryggheten og sikkerheten for din familie.


Hvis du er typen person som aldri har hørt på gift Personals områder er du trolig den største utsatt for denne typen svik. Hvis du aldri mistenkte det du sannsynligvis aldri lagt merke til noen av ledetråder som er rett under nesa.

No comments:

Post a Comment