Thursday, March 29, 2012

Tegn på juks menn - hvordan å legge merke til en mann som juks

Marriage Equality


Den anonyme Hebrew ordtak "hjemme, mannen er mester og kona er ute av dørene" ønsker å huske utsatt for et svik om ekteskap rettigheter: likestilling av partene involvert i kontrakten.


Forskning viser at i siste, familier ble koblet i en slekter, for å spare ressurser i en periode som vender mat mangel, men i dag en relasjon innebærer eksistensen av en mer formell betydning. Loven definerer ekteskapkontrakten som å være en kontrakt mellom en mann og en kone, som både har rettigheter og plikter og er må tilby til hverandre støtte.


Når din mann er å praktisere utroskap, i tillegg til begår en pitiable handle av emosjonelle bedrag, er det et åpenbart brudd på hans forpliktelser og et angrep mot deg. På grunn av ekteskap som en lovlig kontrakt, er utroskap ansett som en egnet grunn for Kontraktens oppløsning.


Når det oppstår Utroskap i et ekteskap, har det ingenting å gjøre med kona gir ikke hennes ektefelle en egnet seksuelt forhold. Menn jukse av mange grunner, og selv om noen av dem kan ikke godtas, ofte det blir oppdaget at de lider av emosjonelle deficits, og de hensyn utroskap som løsning. På den annen side, kan ofre lider av lav selvtillit aktelse fordi i tid, en forholdet utvikler seg og hvis partnerne ikke er så snakkesalig som før, denne følelsen bli synlig. Alle menn Juksekoder til noe annet, men ofte de alle jukse for å tilfredsstille behovet for sex, for å mate hans ego og endres plutselig denne fortid og fremtid.


Vær oppmerksom på


Hvis det har vært lagt merke til en ustabilitet i seksuell aktivitet og relasjon, eller hvis din mann har tilbrakt mye tid borte fra hjemmet, så dette kan være skiltene til en juks mann.


Hvis de ikke besvarer samtalene i tid eller mobiltelefon bill har alvorlig økt, bør du gjøre noen etterforskning og finne ut årsaken til disse endringene, og dette kan være en god løsning for å fange en juks sannsynlig mann.


Andre tegn for utroskap kan inkludere skarpe uventet bruk av et telefonkort, eksistensen av en ny e-postadresse eller en uvanlig økning av kjørelengde på bilen hans. Mangelen på høflighet som ikke åpne bil døren eller en fin prat om kvelden, er tegn på at du mann kan være bestått en svak periode, fordelaktig for utroskap kan dukke opp i ditt hjem. Når menn begynner å ta ekteskap for gitt, antar de at en hvilken som helst type atferd må bli tolerert av ektefelle. I dette tilfellet, kan denne holdning også være et tegn på juks.


Det er vanskelig og tar ferdigheter for å ta en utro mann. Etter at konas tillit er knust, er det vanskeligere å bære mann sier at han ikke vet hva hans følelser er eller at han krever tid på egen hånd for å klare opp hans sinn.


Jukset partneren må styrke det faktum at fra lovens synspunkt, ekteskap er en lovlig kontrakt som innebærer likestilling mellom partene, og begge har høyre og forpliktelser overfor hverandre. Uten å foreta eventuelle kulturelle dommen, det skal ikke godtatt noe mindre fordi det vil føre til gamle ganger lovgivning, en regresjon til institusjonelle kriminalitet.

No comments:

Post a Comment