Monday, March 5, 2012

En gang en juksemaker, alltid en juksemaker? Fem tegn til hjelp du vet

Så har du blitt lurt på. Det var ødeleggende--liker å være sparket i tarmen og kastet i gutter. Du kunne ikke spise eller fungere på jobb. Eller kanskje du var oppe hele natten gamle filmer, gråt og spise pints av Ben & Jerry's. Saken skaper slike heartache og smerte som du ikke ønsker det til å skje igjen. Definitivt aldri igjen.


Spørsmålene vevstol store. Cheater kommer til å jukse på nytt? Det er et stort problem. Bør du stoler på nytt eller ikke? Er det sant, "en gang en juksemaker, alltid en juksemaker"? Det kan føles revet, som du vil ta partneren din juks tilbake, men føler at det ikke er en æressak til. Du tror det, kanskje du bør bare dykke inn som online pool, begynne å lete etter noen stor profiler og glem om den. Eller kanskje ikke.


Vel, jeg har noen kritisk informasjon for deg: forskningsstudier viser at selv blant gifte par, juks er relativt vanlig: ca 22% av menn og 13% av kvinner jukse. I henhold til nyere studier har selv ektefeller som beskriver seg selv som "fornøyd" med deres ekteskap saker.


Men den gode nyheten er dette: mange mennesker som er i relasjoner som har anstendig kjemi og fordeler for begge partnere kan virker gjennom krisen i saker. Ikke bare det, de kan bli nærmere og sette en stopper for juks gang for alle. Dette betyr at, "en gang en juksemaker, alltid en juksemaker" er bare ikke sant. Det er folk som lære og vokse fra smertefulle følelsesmessige orkanen og tap av nærhet i forholdet som er aftermaths for juks.


Selvfølgelig er det spillere eller sex addicts som jukse og jukse og jukse på nytt. Disse er de dine virkelig har å passe på. Hvordan du forteller Hvis du arbeider med en kronisk Juksemaker? Her er fem tegn som angir din Juksemaker ikke er en kronisk sak, og at forholdet har fortsatt håp:


1. Din partner er virkelig angrende og beklager har jukset. Se etter dyptfølt unnskyldninger at ring sant når du hører dem.


2. Din partner kutter av kontakt med hans eller hennes lover.


3. Cheater viser en fornyet forståelse og hengivenhet mot deg.


4. Du vind opp med dyp, åpen og ærlig samtaler med hverandre om ditt forhold, hva manglet i den, og hvor du ønsker å ta det i fremtiden.


5. Partneren ønsker å angi psykoterapi eller rådgiving enten enkeltvis eller med deg til å forstå sin egen dynamics og gjøre ditt forhold bedre og mer intimt.


Hvis cheater viser disse tegn, og forholdet er bra for deg i mange måter, bør du ta din partner tilbake. En påminnelse: Hvis partneren fortsetter saken eller starter en ny, til tross for viser ovenfor tegn, du kan håndtere en spiller eller en sex misbruker.


Og hvor vil du vite hvis juks som skjer igjen? Her er noen vanlige tegn:


• han/hun jobber sent mye
• han/hun er plutselig er å ta turer som du ikke kan gå på
• han/hun har fått nye hobbyer som ikke inneholder du
• mystiske telefonsamtaler med hang-ups
• kredittkort regninger for unexplained hotellopphold eller gave-type elementer
• mindre sex
• han/hun er mer fjernt, sint eller kresen


Hvis du finner er partneren juks igjen, det er tid for å beskytte deg mot eventuelle ytterligere heartbreak ved å bryte med denne personen. Det er fantastiske nye treff der venter på dataskjermen!


I sum, hvis partneren spredt, betyr det ikke helt han eller hun vil gjøre det igjen. En gang en juksemaker, alltid en juksemaker ikke nødvendigvis sant. Tilgivelse og en ny kommer sammen er mulig. Hvis du har blitt forrådt, men ønsker å se om den kan fungere, bare bo heads up for en stund, og se hvilke måte toget er overskriften!


Du kan lese om den nyeste forskningen på juks og å holde lidenskap og kjærlighet i live i ditt forhold i boken min ny kjærlighet i 90 dager: The Essential Guide til å finne din egen sann kjærlighet.

No comments:

Post a Comment