Saturday, March 31, 2012

Er min mann juks - er Confessing den riktige løsningen?

Anerkjennelse: Gjorde det eller ikke?


For en mann, er det enkelt for å fortelle løgnene at selv mener, men definitivt vanskeligere å har den makt og evne til å hevde sannheten, som peker ut hvorfor gjenkjenner bare 16% av mennene sine saker til deres partner.


Forutsatt at mennesker Vær en mulig fare, de forbereder seg til å innse det riktig, og vanligvis utro menn overvåke to alternativer: været ligge og i samme tid forvirre sin partner ved fjerning av hennes sorg eller bekjenne den smertefulle sannheten som innebærer tyngre konsekvenser.


Likevel, etter å ha i tankene offeret godt å være, hun bør la ting gå sin egen vei, være tålmodig og høre hva partneren har tilstå, uten interposing i hans avowal. Det finnes også ulemper når confessing sannheten: offeret er åpenbart skades ved utroskap, men for mye informasjon kan skade henne og drive hennes sinn sprø og full av dødskamp. Virkningen er ofte så dypt at noen ofre lider minne traumas.


Å legge til løgn


Det er rimelig at når svik er involvert, helbredelsesprosessen må begynne med en oppriktige og ærlige tilståelse gjort av juks personen mot sin ektefelle. Noen folk anser at det er mye bedre å innrømme sine synder, heller enn å bli fanget skjærende. Likevel, det er en rådelig å lage en rettferdige tilståelse og fra bunnen av hjertet, fordi en egoistisk tilståelse oppdages raskt. På grunn av at en tilståelse innebærer emosjonelle vekt og forholdets fremtiden avhenger av det, må det være ærlig og grundig forklart.


Som merkelig som det kan virke, for å unngå mulig støt fremtidige bedrag, det er tung grunner til overs jukset utsatt for disloyalty, spesielt hvis gjerninger ble utført for en lengre periode. Denne situasjonen er forståelig, fordi som mennesker vi har våre egne følelsesmessige og fysiske grenser som ikke kan forlenge uendelige.


Selvfølgelig, en rettferdig vurdering og ærlig diskusjon med hensyn til forbindelsen må holdes, men hvis du etter det offeret er fortsatt uninformed, da det synes at det er ingen vits å fortsette og offeret ikke skal rådvill for denne type diskusjon. Relasjonen må en sunn airing som kunne bli oppfylt uten dette.


Men når utro partneren er forberedt og villige til å åpne og diskutere om hans gjerninger, denne beslutningen kan rett ut sine problemer og opprette en ny retning for par å brakk.


Tilgivelse


Overraskende, rundt 16% av kvinner tror at de ville tilgi deres partner for en natt relasjon. Dette faktum er en tydelig bevis på at det er mye bedre å tilstå når juks så snart som mulig, uten at det å streike røtter, eller ved å holde det hemmelig å påvirke kjære enda vanskeligere. Til slutt, folk har makt og evne til å diskutere, lytte og tilgi hverandre og virkelig omfavne hverandres ulemper. Åpenbart, når juks, mannen må helt klart være ærlig og unngå noen mer løgn, fordi i dette øyeblikk holder noe tilbake vil gjøre ektefelle enda mer sårbare.


Det krever innsats og mot når å være involvert i en relasjon, men da satt i en situasjon som utroskap, ekte engasjement er beviste av alternativet som er valgt: enten å bekjenne det umiddelbart, enten for å holde det hemmelig fra partneren og transformere det til en mulig relasjon-breaker.

No comments:

Post a Comment