Wednesday, March 28, 2012

Er min mann juks - endringer i utseendet For juks menn

Han er absolutt juks:


Det finnes mange dikt som avslører følelsen av en feilaktig hearted offer, og det er mest eloquent historien om Narcissus fra den greske Mythology


Narcissus avvist hengivenhet til de som elsket ham, og en av sine ofre ba for ham å falle i kjærlighet og aldri får tilbake kjærlighet som en måte å velfortjent. Hva er interessant er at tale legger vekt på at hans mot andre mennesker, og hans uvitende selvtillit lenience uavhengig av andres følelser.


Som et svar på bønn, når du ser i en sump vann, han plutselig faller forelsket i sin refleksjon. Tones lengsel å omfavne den, refleksjon snart ut som en blomst.


For avviste offeret, sitt slag en slutten ville være en betryggende en, og i dette øyeblikk finnes tre personer som ønsker å se noen lider, og deres glede ville være komplett hvis noen ville visne bort, kanskje i en slags løvverk eller spist levende.


Mannlige peacock stirs opp hans fjær, slik at han domstoler hans mulig kompis, og overraskende hunnen svarer på samme måte. Vanligvis, denne regelen er også gyldig i menn utroskap: Hvis hans klær, personlig hygiene og nøyaktighet synes å endre. Når observerer giftering eller leppestift merkene på hans krage, må du være oppmerksom fordi dette er også tegn for juks.


Når det finnes utroskap, er det merkbar Hvis mannen ser for en ny frisyre, fornye sin garderobe for å opprette en ny holdning som er egnet for en ny affære.


Når spør "Meg husband bedrar?", ga noen problemer oppstod, og det er nødvendig for en spesiell følelse, er en sjette sans som gjør at kvinner til intuisjon hennes ektemann gjerninger og dette følelsen gyldig. En nærmere titt vil snart avsløre endringer i stil, måte og atferd og mulig nervøsitet, som vil bekrefte eller ring av tvil.


Han kan være trofaste


Det er sant, en drastisk endring i utseendet bestemmes av utroskap, men det er også andre anledninger i tillegg til svik.


Noens utseende kan endres på grunn av forfengelighet, men også misunnelse som i dag er det direkte relatert med hver persons fysiske aspekter, ungdom, skjønnhet og styrke.


Moderne demokrati oppfordrer troen på at alle er i stand til å brakk og oppnå egne drømmer gjennom personlige transformasjon og rebirth av oss selv. Siden lenge siden har det vært vist at fysiske utseende er direkte koblet og påvirker moralske verdt, både internt og eksternt, som i eventyr av Cinderella eller den stygge andungen.


Til slutt, har Viennesse psykolog Alfred Adler brakt dyrebare bevis om forbindelsen mellom fysiske utseende og psykisk helse, en harmoni som må være slik at vårt selvbilde esteem og ego å være på et normalt nivå på 1900-tallet.


Hvis din mann er besitter denne holdningen og atferd, det betyr ikke at han positivt er juks, men lider av en tilstand som de fleste mennesker gjør, og du må prøve å hjelpe ham å hente hans personlige identitet og gjenopprette sin plass i denne verden.

No comments:

Post a Comment