Tuesday, March 27, 2012

Er min mann juks - hvorfor er menn lyve om utroskap?

Folk bruker løgn av mange grunner, og ofte for sin egen beskyttelse. Denne virkemåten kan ødelegge noens personlighet og moralsk normer, og videre, på denne måten er en glatt på grunn av at folk kan miste sin evne til å skille sannheten fra lie fortalte.


Kongen av løgn


Dr. Higgins har skrev i sin bok "My Fair Lady senere" om menn kvaliteter: de er evig edle, grundig square og historisk rettferdig. Hans spørsmålet var hvorfor kvinner ikke kan opptre mer som menn?


Fra 1956 måtte menn trekke seg fra utvide slike dyd, spesielt siden de transformert ligger i et felles skjema i samfunnet i dag.


Er har nylig vist at menn lyve om utroskap grunnet undertrykkende forsøk under deres barndom, og kan av dem fortsette oppfører seg som deretter, forutsatt at de er noen de ikke er. Derfor, når en mulig affære kommer i veien, en litt endring i dette "spillet" viser og snart en philander er født.


Hvordan til å lyve?


Selv om noen menn ligger fordi de ikke har mot til å innrømme deres gjerninger, og det faktum at de forrådt deres partnere eller er også redd om mulige konsekvenser, lyve noen om juks fordi de ikke ønsker å ødelegge sitt eget omdømme. Ikke være displeased Hvis dette er tilfelle, fordi i gang folk endre virkemåten deres, slik at de kan rettferdiggjøre seg selv.


Dette fenomenet kalles kognitive dissonance og Dr. Leon Festinger har studert det, oppdage at det oppstår når en menn glemmer om grensene som involverer en relasjon.


Selfishness kan være en grunn for å lyve, men også kontinuerlig utroskap betraktet som en normal atferd kan være en annen grunn. Likevel, hvis barn er involvert, mannen vil gjøre sitt beste for å opprettholde hans bilde i hans barn eye og selv anlegget til mer løgn om nødvendig.


Så lenge en mann føler at hans selv esteem er i fare, han snart begynner å ligge, og selv om noen ligger har en god betydning som gir beskyttelse for mannen, og også de rundt ham, er noen ligger farlig fra første øyeblikk de vises og avsløre på overflaten svakhetene i vårt samfunn som er bygget på ærlighet og tillit.


Noen ganger når en affære er oppdaget, og har vist seg av andre, mannen finner seg selv ignorert av de rundt ham, en holdning som selvsagt gjør ham å gå med hans svindel. Når løgn er skjult i lang tid og kontinuerlig opprettet, situasjonen kan utvikle seg til en tangled og rådvill fabrikasjon som snart vil ha sitt eget liv. Deretter, sannheten er vanskelig eller altfor sent til å bli avslørt fordi løgn kjeden vil skuffe og vondt av mange mennesker.


For å kunne håndtere denne charade før det blir ut av dine hender, må du være på vakt og identifisere endringer i adferd, hvorvidt verbal eller nonverbal holdninger som kan finne ut om partneren din til å lyve. Sin tilståelse kan rave, eller han kan dele en heftig manglende evne til å tolerere løgn. Plus, umulighet av øyekontakt eller armene krysset når diskuterer, viser at kanskje han lider av angst, et vanlig symptom på forteller løgnene.

No comments:

Post a Comment